Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg megváltozik az ember...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg megváltozik az ember a sex után? Érettebb lesz ha elveszti a szüzességéét? Éretlenebb lehet amiatt valaki, hogy még nem volt barátnője? Mi lesz más?

Figyelt kérdés

Másként látja a világot? a lányokat meg a velük való kapcsolatot?

Egy idő után már ciki szűznek lenni,de ez rá van írva az ember homlokára?

Mekkor hátrányban van az aki még felnőttként is szűz? mert a mai korban ugy már mindenki korán kezdi

2009. jún. 9. 19:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Megszűntek a gátlásaim, megnőtt az ömbizalmam, nem jövök zavarba ha mások körülöttem a szexről beszélnek. Nem olyan viccesek már a szexről szóló viccek, nem izgat fel annyira egy szexfilm/újság/kép. Egyszóval minden tulajdonságom, külső és belső egyaránt megváltozott, amióta elvesztette ma szüzességemet.

Szerelemből tettem, és egyáltalán nem ciki szűznek lenni. Amíg az voltam, így éreztem, most már tudom, hogy nem az. A szex nem egy lóverseny. Nem csak a testi örömökért van, hanem a lelki örömszerzés miatt is, csak ezt sokan elfelejtik, amikor 14 évesen egy srác ágyában ébrednek egy átpiált buli után.

18/F

2009. jún. 9. 20:41
 12/14 A kérdező kommentje:
és egy nem macsó 24 éves??
2009. jún. 9. 20:43
 13/14 A kérdező kommentje:

egy szóal sem mondta,hogy csak a testi örömről szól számomra.

Mondjuk hasonlót vártam mint az utlsó válaszoló. Mégis csak válotzik ez az.

Az előző válaszokinkább reményt adnak meg némi kitartást,hogy ne siessem és rontsam el.

2009. jún. 9. 20:46
 14/14 anonim válasza:

Bár ezen az oldalon divat a "várj 30 éves korodig" felfogás, de én nem osztom. Szerintem mindenki beláthatja hogy 20-23 évesen az emberek érettek rá, és kívánják is, ráadásul az a kor már nem igazán mondható teenagernek.

Bár tény, ha nincs kivel lefeküdj, akkor inkább hagyd az egészet, mert az pedig a másik legnagyobb hülyeség amit a te haverjaid mondanak: hogy "egy gyors numera csak legyél már túl rajta". Nem kertet ásni készülsz...

20/F

2009. jún. 10. 09:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!