Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megváltozik az ember a sex után? Érettebb lesz ha elveszti a szüzességéét? Éretlenebb lehet amiatt valaki, hogy még nem volt barátnője? Mi lesz más?
Másként látja a világot? a lányokat meg a velük való kapcsolatot?
Egy idő után már ciki szűznek lenni,de ez rá van írva az ember homlokára?
Mekkor hátrányban van az aki még felnőttként is szűz? mert a mai korban ugy már mindenki korán kezdi
Hát kezdeném onnan, h szerintem egyáltalán nem ciki szűznek lenni felnőttként sem. Én úgy vagyok vele, h ha vki pl 30 éves koráig nem találja meg azt, akit igazán szeret, akk inkább maradjon szűz, mint hogy csak azért létesítsen szexuális kapcsolatot, mert milyen ciki szűznek lenni meg ilyenek. Ez sztem sokkal gázabb.
A másik, h önmagában a szextől sztem nem leszel érettebb, csak több tapasztalat, de kétlem h az alap gondolkodásodon változtatna. A párkapcsolat már más tészta. Ott beszélhetünk esetleg érésről, nézetváltozásról, de ez sztem csak a hosszútávú kapcs. esetén áll fenn.
20/L
Biztos nincs hátrányban és nincs is senki homlokára írva,hogy szűz,és csak az ostobák szemében ciki,mert ma már nem divat.
Abból még senkinek nem lett semmi baja,ha későn vesztette el a szűzességét,de a korai nemi életből már sokszor volt probléma.
És nem hiszem,hogy bárki is másként látná ettől a világot.
Ezek igazán aranyos kérdések. Véleményem szerint, amíg ilyen kérdések foglalkoztatnak, nem vagy elég érett a szexre. Bár a korodat nem írtad le, de szerintem olyan 14-17 éves lehetsz, bár lehet, hogy nem jól tippelek.
A szex ne legyen kötelesség, se a partner, se a barátok, se magad miatt!
A szex két ember összetartozásának és szerelmének megkoronázása, amikor is a legjobbat nyújthatod a kedvesednek.
Nem egy olyan barátom van, aki csak 19-20 éves kora körül vesztette el a szüzességét és semmilyen hátránya nem származott/származik belőle.
Csak azért ne feküdj le valakivel, mert szégyelled, hogy szűz vagy. Hidd el, ha lesz egy komoly kapcsolatot, amikor szereted a párodat, a barátnőd valószínűleg még örülni is fog annak, hogy ő lesz neked az első. (Ezt tapasztalatból mondom!)
Tehát fel a fejjel, flörtölgess, ismerkedj és meglátod, egyszer eljön az a hölgy, aki megdobogtatja a szíved és akinek te is nagyon tetszel majd.
Ne görcsölj a szüzesség elvesztésén! Szerintem fontos, hogy kivel éled át az első ilyen élményed, még akkor is, ha fiú vagy.
Előtted az élet. :)
Fel a fejjel, ne siesd el a dolgot, nem veszítesz semmit néhány év lemaradással, legfeljebb megkíméled magad egy-két kellemetlen nemi betegségtől, amit a felelőtlen szexuális kalandoknak tudhatnál be. Sok sikert! :)
20/L
A szextől önmagában nem nagyon változik meg az ember... A komolyabb párkapcsolattól igen... ugyanúgy, mint minden komoly kapcsolattól (egy szoros barátság is megváltoztatja az embert.)
Ezen kívül sokan úgy gondolják, hogy attól, hogy szexeltek, ők már nagyfiúk-nagylányok... ez természetesen látszódhat a viselkedésükön... de ez nem a szex miatt van, hanem azért mert túlteng bennük az önbizalom :)...
És éretlenebb se marad senki attól, hogy nincs barátnője, bár lehet érettebb attól, hogy van egy komoly kapcsolata. (Remélem érzed a kettő közötti különbséget :) )
De egy "rossz" kapcsolat pl. sokakat inkább éretlenné tesz... ahelyett, hogy felnőnének és maguk oldanák a problémáikat egy kapcsolatba menekülnek...
...
Az, hogy másképp látja e a lányokat a szextől?
Persze.. egy idő után igen, de az, hogy mennyire másnak az függ attól, hogy kivel, hogyan, hányszor és milyet szexelt... (nyilván más a "hatása" néhány egy éjszakás kalandnak könnyű nőcskékkel, mint egy nagy szerelemnek, hosszú átszeretkezett hétvégékkel)
Az, hogy valakin látszik, hogy szűz, az hülyeség... egyszerűen arról van szó, hogy az embernek van valamilyen személyisége amiből lehet (akár jól, akár rosszul) hogy szűz e... pl. egy macsó 24 éves, valószínű, hogy nem szűz...
19:40
-Aki azt hiszi, hogy szűznek lenni ciki, na az nem érett, és nem is való még neki a szex.-
egy idő után azér már kellemetlen szerintem.
Azért kérdezem,mert néhány ismerősöm tudja rólam(remélem csak pár),hogy szűz vagyok. Mondják,hogy kellene már. Van aki azt mondja,hogy barátnővel,de ha az nem akkor egy numera is jó másik meg azt,hogy akárhogy csak dugjak már,mert szerinte gáz,hogy még szűz vagyok.
Persze a témát én is kerülöm rendesen,mert mindenki erről beszél vag yelőbb-utóbb szóba ön és én meg.....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!