Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ilyen tájékozatlanok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen tájékozatlanok és buták a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Ők azok, akik mindenkinél okosabban és attól lesznek felnőttek, ha szexelnek össze vissza, de mindeközben olyan alapvető kérdésekkel nincsenek tisztában(az itt feltett kérdéseket olvasva), hogy a hajam égnek áll tőle! Mi a fenéért akarnak ezek szexelni, mikor még azzal sincsenek tisztában, hogy mi az a szüzesség(mindegyik a szűzhátryájával van megáldva, pedig semmi köze a szüzességhez), meg hogy mitől és hogyan esik teherbe egy lány?(olvastam már ilyen kérdéseket pl: wc ülőkétől lehetek e terhes)
2009. jún. 9. 17:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
Hát én meg kb. 12 évesen azt sem tudtam, hogy mi az a menstruáció...meg hogy honnan vérzek...És most 15 vagyok.Még nem feküdtem le senkivel.És szerintem tök ciki,ha már 16 éves korára a csaj vagy már 5 emberrel dugott...Vagy ha pl.: az első randin szexelnek.Azt sem értem,hogy egyes pasiknak ez miért jön be...ez olyan mintha te pl. egy alma lennél...és egy normális fiú szted egy érintetlen almába harapna bele vagy egy már szétrágott almába??Csak manapság már az is ciki,ha kb. 13 évesen még szűz vagy...Egyszerűen menők akarnak lenni ebben az elfajult világban...megfelelni a r'banc barátnőiknek vagy éppen a kanos pasijuknak,aki még azt sem tudja,hogy mi a szerelem.Manapság már azt hiszik,hogy a szex=szerelemmel.Pedig nagyon nem...Én viszont örülök,hogy a szüleim odafigyelnek rám és felvilágosítottak megfelelő időben,mindenben számíthatok rájuk.És én tisztelem a szüleimet is annyira,hogy nem adom magam oda az első szembejövő pasinak,hogy aztán ha a szüleimet meglátják,akkor azt mondják:-"ők a k'rvának a szülei"...
2009. jún. 9. 17:59
 12/21 A kérdező kommentje:
17:57: akinek nem inge... nem konkrétan rólad beszéltem (azt se tudom kivagy), hanem az átlag tinikről..csak nézz szét az első két oldalon, és akpásból találsz 7-8 teljesen idióta kérdést, amin halálra röhögném magam,ha nem lenne sírhatnékom ettől a mérhetetlen butaságtól... ha megengeded, most nem linkelném be őket, mert lusta vagyok rá, csak nézz szét és rájössz magad is
2009. jún. 9. 18:08
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem vettem magamra...Csak leírtam a véleményem..És igen ,elég sok hülye kérdést tesznek fel...
2009. jún. 9. 18:15
 14/21 anonim ***** válasza:
87%
Na az egy dolog, de a fiatalok 80%-a mindent tud, 19%-a majdnem mindent és az az 1% aki semmit sem tud, az jön erre az oldalra...
2009. jún. 9. 18:18
 15/21 anonim ***** válasza:
58%
Azt hiszik, hogy nincs szükségük felvilágosításra, hanem dugnak egy párszor, és attól majd megvilágosodnak...
2009. jún. 9. 19:06
 16/21 anonim ***** válasza:
nekem anya meséli, aki egy gyógyszertárban dolgozik, h kis fiatal lányok kuncogva mennek a bnőjükkel esemény utáni tablettáért, aztán elküldik őket, h szépen menjenek el az anyukájukkal a nőgyógyászhoz, írassák fel, aztán jöjjenek vissza... na ez már tényleg szomorú...
2009. jún. 9. 20:03
 17/21 anonim ***** válasza:
én tájékozott vagyok :)
2009. jún. 9. 21:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Kedvenc kérdésem, nem tudom, itt olvastam-e: "13 éves lány vagyok, szeretkeztem a barátommal, és utána véreztem, most akkor terhes vagyok???"

Na én azt hittem ott halok meg :/

2009. jún. 10. 10:17
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát szánalom ami ma megy.. Az tény. Én 21 éves vagyok, majdnem 20 voltam már, mikor először lefeküdtem a párommal. 8 hónapot várt erre. Ez persze lehet hogy túlzás, ezt sem kell követni.

Az én édesanyám akkor ült le velem beszélgetni a szexualitásról, amikor általános iskola 1. osztályában (!) azzal a kérdéssel állítottam haza, hogy mi az a b@szás. Mert ezt játszották az osztálytársaim. B@szós játékot. És nekem akkor anyu mindent elmondott, a szexről, terhességről, és el tudta magyarázni úgy, hogy biológiai tudás nélkül is megértettem a lényeget. Kicsit megrázott akkor, undorítónak találtam, de soha senki nem tudott utána f@szságokkal beetetni. És mindig kérdezhettem anyutól, ha valamit nem értettem.

Más családban is így kellene csinálni. A szex nem bűn, nem abnormális, és sok bajt el lehetne kerülni, ha nem hallgatnák agyonra a témát..

2009. jún. 10. 10:31
 20/21 anonim ***** válasza:
mert ez a menő
2010. jún. 14. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!