Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen tájékozatlanok és buták a mai fiatalok?
mert a felvilágosítás felületes, a szex még mindig tabu téma családon belül is, nemhogy az iskolában ééés persze minden fiatal a maga igazát hajtja....sokszor megfogadtam én is, miuátn jól el lettem küldve a melegebb éghajlatra 13-14évesek által ezen az oldalon, hogy én többet biztos nem tanácsolok nekik semmit (azért mertem ilyet tenni mert kicsivel idősebb és tapasztaltabb vagyok náluk, de ez ugye nem érdekli őket...), aztán valahogy mégis kikötök itt, ha másért nem is, szörnyülködni :)
20/L
2009. jún. 9. 17:39
Elmondom neked, hogy a korábbi fiatalok még ennyit sem tudtak... Tehát te vagy a tudatlan és buta, hogy ilyet kérdezel
2009. jún. 9. 17:40
en velemenyem szerint azt hiszik h ok az okosak s ha valaki megmondja az igazsagot nekik akkor meg vannak haragudva es lebunkozzak a masikat, ez a mai fiatalsag tisztelet a kivetel de kivetel nincs mert aki kivetel az is egyszer ketszer tevedhet
s lehet h sokan azert irnak ki kerdeseket h gyujjon a pontok s ezert mindent ki irnak ide ugy mint te ezt a kerdest :)
2009. jún. 9. 17:41
Az ilyen fiatalokkal nem igazán foglalkoznak szüleik. Talán az lenne a normális, haegy bizonyos életkorban a gyerekek kapnának egy kis tájékoztatást ezügyben. A mai közoktatási intézmények kb. 46%-a tart felvilágosító órát a 8. osztályos diákoknak, de ők még úgy gondolom mindig nem állnak készen ara, hogy felfogják a tetteik súlyosságát. Nem egy 10-15 éves taknyost ismerek akik már túl vannak az első sexuális együttléten. Úgy érzem hamar túlesnek a dolgon, pedig nincsenek tisztában ezen dolgokkal. Mi meg csak lesünk ha az utcán egymás szájában lógnak ezek a KISGYEREKEK, mert jó jó kaphatok fejmosást, mert ők már naaagy tinédzserek, meg ők már tudják mindezt, pedig nem így van. Tudatlan a mai fiatalság.
2009. jún. 9. 17:43
Semmi baj nincs. Érdeklődnek a szexualitás, a testiség iránt ebben a korban. Az lenne a baj ha nem.
2009. jún. 9. 17:44
6/21 A kérdező kommentje:
kedves 17:40 : én ezekszerint túl okos voltam a korábbi fiatalokhoz képest, ugyanis ezekkel a kérdésekkel tisztában voltam már 12 évesen, és úgy, hogy lefeküdni sem akartam még senkivel...én vettem a fáradtságot, hogy utánaolvassak a dolgoknak, kivettem feflvilágosító könyveket (azt hiszem kaptunk is) ahol elolvastam, és megnéztem rajzon is, pontosan hogy néz ki és hogyan működik a nemi szervem, az is részletesen le volt írva, mi kell ahhoz, hogy egy lány teherbe essen, sőt a védekezési módok is fel voltak sorolva....
Érdeklődni szabad, persze ez természetes csak nem kéne ezt ennyire siettetni.
2009. jún. 9. 17:46
8/21 A kérdező kommentje:
utolsó: épp az a probléma, hogy nem érdeklődnek eleget, mielőtt hozzáfognának... érdeklődni kell is, de nem úgy, hogy egyből csinálom is, mikor szart se tudok az egészről...én se fogok addig autóba ülni és elkezdeni vezetni majd rájövök, ahogy esik úgy uffan alapon, amíg nem tanultam elméletet, kreszt,elsősegélyt,és meg nem ismerkedtem azzal, hogy is van egyáltalán összerakva egy autó és mi micsoda rajta
9/21 A kérdező kommentje:
bocs, utolsó címszó alatt 17:44nek írtam
Én nem ilyen vagyok, már bocs... Tény hogy hülyeségből sokszor erről beszélünk, de nem kúrok össze vissza(nincs is bnőm), és fel voltam világosítva(ami magában nem lett volna elég), plusz még olvasgattam utána sok dolgot...
2009. jún. 9. 17:57
Kapcsolódó kérdések: