Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megbocsatja nekem hogy "eltort...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsatja nekem hogy "eltortem" a farkat?

Figyelt kérdés

kerlek ne rohogjetek ki most engem de az este a baratommal szeretkeztunk es en nagyon beindultam lovaglo pozban s nem tudtam le allni s a baratom szolt hozzam h kicsit lassabban mert megyek el s egyszer egy mozdulattal amikor ereszekedtem vissza kiesett es en osszenyomtam azonnal a surgosegire kerult nagy fajdalmakkal es azota nem akar beszelni velem se smst nem ir s nem is valaszol a hivasra. ennyire megharagudott volna ream ?

mivel vehetnem rea h beszeljen velem

koszonom a valaszokat

2009. jún. 9. 16:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

egyformat linkeltunk :)

ugy tortem el en is ha szeretnetek tudni

ma este felmegyek hozza lassuk milyen baj lett meg akar e beszelni velem :(

amugy en 20 eves vagyok es a baratom 24

2009. jún. 9. 16:52
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Megkért, hogy lassabban, de te nem figyeltél rá, mellesleg fájdalmat okoztál neki, és egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz maradandó sérülése. Én teljesen megérteném, ha a barátom egy ilyen után nem állna velem szóba, mert lehet, hogy nem direkt volt, de oda kéne figyelni a másikra.
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Most ne szekáld. Néha megpróbálhatod hívni. Ha nem veszio fel, néha-néha írj neki egy sms-t, hogy sajnálod. Jó lenne tudni mennyi ideje vagytok együtt. Abból kiderül milyen mélyek az érzések. Ha pár hónapja vagytok együtt, akkor nem biztos, hogy vissza megy hozzád (bocsi), de ki tudja milyen ő, és te...
 14/20 A kérdező kommentje:
3 eve vagyunk egyutt
2009. jún. 9. 16:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hiába nincsenek benne csontok el tud törni sajnos.

Barátodnak pedig biztos nagyon fáj, de ha tényleg szeret, akkor rájön, hogy te egyáltalán nem tehetsz róla és véletlen volt.

Bár azért jó lett volna vigyázni..

2009. jún. 9. 16:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én először azt hittem, ez kamukérdés...

Nekem még csak olyat mesélt egy haverom, hogy egy exbarátnője elharapta a fitymafékét, és az urulógián kötött ki. De komoly baja nem lett, tudtommal teljesen gyógyult, és igen aktív nemi életet él.

Elolvastam a cikket... Jaj nagyon sajnálom.. Most már azt hiszem, értem, miért panaszkodott egy (a szexre igen nehezen rávehető) szűz exem, hogy fáj neki, amikor először együtt voltunk... Abbahagytuk, de magamban azt gondoltam, már megint csak nyavalyog, mert gyáva, ugyan hogy fájna egy fiúnak... :( Persze baleset nem volt, de lehetett volna...

Remélem, előbb-utóbb megbocsát a barátod... Az nem mentség, hogy fel voltál nagyon izgulva, ha egyszer neki fájt...

2009. jún. 9. 17:41
 17/20 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy csak kínosnak érzi a történteket,azért nem reagál a hívásaidra. Ha szeret,akkor meg fog bocsájtani. Nyilván tudja,hogy nem direkt volt.

Lepd meg. Menj át hozzá,vigyél neki egy tál sütit,amit te csináltál,és mondd meg neki,hogy borzasztóan sajnálod a történteket. Nyilván nem a süti miatt fog megbocsátani,de a pasik imádják ha sütsz nekik valami fincsit... :)

2009. jún. 9. 18:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én már hallottam ilyenről és igen a heves szexuális együttlétekkor van ilyen "baleset". A barátod azért van rád kibukva, mert eltörted az ő legnemesebb tetrészét, de ha felocsúdik a nagy fájdalmaiból már cak nevetni fog ezen, ha tegyük fel fasírtban marad veled és látni sem bír akkor meg meg sem érdemli, hogy ilyen bnője legyen.
2009. jún. 9. 18:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Velem is volt hasonló egyszer.Szintén lovagló póz, szerencsém volt csak picit fájt egy pár percig de semmi komolyabb nem történt.
2009. jún. 9. 18:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Az én barátom még azt is szokta csinálni, hogy mikor áll a nemi szerve lefele nyomja és megroppantja, utálom a hangját, úgyhogy valószínű, hogy tud valami gond történni is...
2009. jún. 11. 16:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!