Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsatja nekem hogy "eltortem" a farkat?
kerlek ne rohogjetek ki most engem de az este a baratommal szeretkeztunk es en nagyon beindultam lovaglo pozban s nem tudtam le allni s a baratom szolt hozzam h kicsit lassabban mert megyek el s egyszer egy mozdulattal amikor ereszekedtem vissza kiesett es en osszenyomtam azonnal a surgosegire kerult nagy fajdalmakkal es azota nem akar beszelni velem se smst nem ir s nem is valaszol a hivasra. ennyire megharagudott volna ream ?
mivel vehetnem rea h beszeljen velem
koszonom a valaszokat

:O
Hát ilyet én még nem hallottam....
Figyi, mivel az eset nem szándékosan történt, ezért elég furcsa,ha nem akar veled beszélni... Tuti fáj neki, meg minden, és első dühébe, ha mérges is rád....nah, de akkor is.
Mintha szánt szándékkal tetted volna...

na ne ijet még nem halottam!!!!
ez hogyan létezik hogyan tud el tőrni:S??

De mi tort el? nincs benne csont> a porc?
Hogy mit szolnek az tobbmindentol fugg:Hany evesek vagytok es miota vagytok egyut.A te helyedben lehet meglatogatnam,akkor biztosan beszelnetek es latnad is hogy van.

Így törhet el: [link]
Egyébként szerintem keresd fel, látogasd meg. De ne felejtsd, te vagy a hibás, hisz lassíthattál volna, mert szólt, hogy neki úgy nem jó.

Az eltörik rossz szó, de ha a merev péniszt pl. 90 fokban elhajlítjuk akkor károsodnak a sejtek, vérömlenyek keletkeznek.
Jóesetben pár hónapig nincs sex és rendbejön. Rossz esetben ferde lesz a gyógyulás után is. Nagyon rossz esetben pedig alkalmatlan a sexre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!