Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megbocsatja nekem hogy "eltort...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsatja nekem hogy "eltortem" a farkat?

Figyelt kérdés

kerlek ne rohogjetek ki most engem de az este a baratommal szeretkeztunk es en nagyon beindultam lovaglo pozban s nem tudtam le allni s a baratom szolt hozzam h kicsit lassabban mert megyek el s egyszer egy mozdulattal amikor ereszekedtem vissza kiesett es en osszenyomtam azonnal a surgosegire kerult nagy fajdalmakkal es azota nem akar beszelni velem se smst nem ir s nem is valaszol a hivasra. ennyire megharagudott volna ream ?

mivel vehetnem rea h beszeljen velem

koszonom a valaszokat

2009. jún. 9. 16:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%

:O

Hát ilyet én még nem hallottam....

Figyi, mivel az eset nem szándékosan történt, ezért elég furcsa,ha nem akar veled beszélni... Tuti fáj neki, meg minden, és első dühébe, ha mérges is rád....nah, de akkor is.

Mintha szánt szándékkal tetted volna...

2009. jún. 9. 16:27
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Kis faroktörő! :) Biztos megbocsájtja majd, ha elmúlnak a fájdalmai. Azért elég ciki lehet így kórházba menni...lehet nekem az durvább lenne mint maga a fájdalom.
2009. jún. 9. 16:30
 3/20 anonim ***** válasza:
59%

na ne ijet még nem halottam!!!!

ez hogyan létezik hogyan tud el tőrni:S??

2009. jún. 9. 16:36
 4/20 anonim ***** válasza:
97%
Ez nekem is tök hihetetlen, mondanám, hogy kipróbálom a pasimon, de nem akarok magammal kicseszni :D
2009. jún. 9. 16:38
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
azért "a baratom szolt hozzam h kicsit lassabban" szóval.. nem értek hozzá, de azért elég durva, hogy sürgősségi .. lehet, tényleg nem tudom, hogy megy ez, de lehet, hogy örök életére baszhatja a nemi életét..
2009. jún. 9. 16:39
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

De mi tort el? nincs benne csont> a porc?

Hogy mit szolnek az tobbmindentol fugg:Hany evesek vagytok es miota vagytok egyut.A te helyedben lehet meglatogatnam,akkor biztosan beszelnetek es latnad is hogy van.

2009. jún. 9. 16:44
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Így törhet el: [link]

Egyébként szerintem keresd fel, látogasd meg. De ne felejtsd, te vagy a hibás, hisz lassíthattál volna, mert szólt, hogy neki úgy nem jó.

2009. jún. 9. 16:48
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Én már olvastam ilyenről. Tényleg van ilyen, el tud törni a férfiak nemi szerve. De nem kell ezt túlparázni, nem lesz semmi hosszan tartó baja. És ha szeret akkor nem fog haragudni sem.
2009. jún. 9. 16:49
 9/20 A kérdező kommentje:
2009. jún. 9. 16:49
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Az eltörik rossz szó, de ha a merev péniszt pl. 90 fokban elhajlítjuk akkor károsodnak a sejtek, vérömlenyek keletkeznek.

Jóesetben pár hónapig nincs sex és rendbejön. Rossz esetben ferde lesz a gyógyulás után is. Nagyon rossz esetben pedig alkalmatlan a sexre.

2009. jún. 9. 16:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!