Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyoktol kerdeznem, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyoktol kerdeznem, hogy irjatok le pontosan, hogyan is maszturbaltok? Es melle irjatok azt is, hogy mivel.! Koszi elore is.!

Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 14:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én csak simogatom magam, és attól elmegyek.
2009. jún. 9. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:

a zuhanyrózsát én is kipróbáltam és tényleg jó:P

amúgy kézzel lábbal:D:D viccet félretéve, a hagyományos ujjas módszer, volt amikor próbáltam ezt-azt feldugni de nekem ami leginkább bevált:P: van egy kézi maszírozógépünk, na az csodákra képes:)

2009. jún. 11. 02:17
 13/14 anonim ***** válasza:

zuhanyrózsával énis szoktam és tényleg nagyonjo :D

ha a szobámban vagyok és kedvet kapok akkor először a cicimet simogatom. igy megkeményedig a bimbim és simogatom a hasimat is meg a combom belső részét aztán egyrecsak oda kerülök és simogatom magam. aztán ha elmentem csiklóilag akkor ujjazni kezdem magam mig el nem megyek. fantáziám közben azért pörög :D

vhogy igy.. :)

jajmeg egyszer feldugtam magamnak egy uborkát (gumi is volt rajta persze) de az nem volt olyan baszottnagy :D hááát.. annyira nem jött be :/

olyan heti 2-3szor szoktam amugy =)

2009. jún. 14. 13:18
 14/14 anonim válasza:
Nekem van egy kis masszirozo gepem, azt szoktam a csiklomhoz nyommi, es hatalmasat elvezek tole, amugy meg szoktam ujjal is, attol fugg hogy mennyire gyosan vagy lassan akarom. kiprobalhatod a zuhanyrozsaval is az is fantasztikus erzes, amugy en csak a csiklomat szokatam izagtni,huvelyi orgazmusom meg nem volt soha. 21/L
2010. márc. 2. 08:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!