Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyoktol kerdeznem, hogy irjatok le pontosan, hogyan is maszturbaltok? Es melle irjatok azt is, hogy mivel.! Koszi elore is.!

a zuhanyrózsát én is kipróbáltam és tényleg jó:P
amúgy kézzel lábbal:D:D viccet félretéve, a hagyományos ujjas módszer, volt amikor próbáltam ezt-azt feldugni de nekem ami leginkább bevált:P: van egy kézi maszírozógépünk, na az csodákra képes:)

zuhanyrózsával énis szoktam és tényleg nagyonjo :D
ha a szobámban vagyok és kedvet kapok akkor először a cicimet simogatom. igy megkeményedig a bimbim és simogatom a hasimat is meg a combom belső részét aztán egyrecsak oda kerülök és simogatom magam. aztán ha elmentem csiklóilag akkor ujjazni kezdem magam mig el nem megyek. fantáziám közben azért pörög :D
vhogy igy.. :)
jajmeg egyszer feldugtam magamnak egy uborkát (gumi is volt rajta persze) de az nem volt olyan baszottnagy :D hááát.. annyira nem jött be :/
olyan heti 2-3szor szoktam amugy =)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!