Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyoktol kerdeznem, hogy irjatok le pontosan, hogyan is maszturbaltok? Es melle irjatok azt is, hogy mivel.! Koszi elore is.!

Miért kell ezt minden nap 100 szor megkérdezni!!!!!!!!!!!!
Amugy úgy csináld,és avval mivel JÓLESIK.
ENNYI

Ügyesen maszturbálnak a lányok.
(Most komolyan, szerintetek kérdez ilyet egy lány? Mert szerintem az ilyen kérdéseket fiú kérdezi azért, hogy erre hámozhassa otthon a répát :S )

éb feldugok egy biliárdákót a seggembe kettétöröm belöl, hgy kiszúrja a belem utána megiszom a kifolyó vért és miközben lenyelem egy ollóval levágok 1 kicsit a csiklómból
ezután sósavat öntök rá
garantált orgazmus:D öcsi....

Istenem, ez a sok debil... Ha nem tudnak normálisan válaszolni, inkább fogják be a pofájukat. Na mindegy.
Kérdezőnek: Én szoktam zuhannyal, de nem túl gyakran, mert hallottam, hogy nagyon könnyen rá lehet szokni. Ha csak úgy a szobámban akarok, akkor párnával, ráülök, és jobbra-balra mozgatom a csípőmet. Közben persze megy a fantáziálás :) Feldugdosni nem nagyon szoktam dolgokat, könnyen fertőzést lehet kapni tőle; egyszer csináltam gyertyával úgy, hogy gumit húztam rá, de az nem jött be.
19/l

Én rendszeresen pàrnàval csinàlom,néha ujjal is,azt csak akkor ha huzni akarom az idöt.
Egys^zer probàltam dildoval,de nekem az nem jött be.
22l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!