Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből jöhetünk rá, hogy egy férfi a saját neméhez vonzódik?
Például abból, hogy még nem volt barátnője,pedig érinti a 30-at is korát illetően, lányok társaságában pedig inkább feszülten érzi magát. Persze ez lehet másokra is igaz. Azt tudom, hogy meleg vagyok, de a társadalom kirekesztése miatt inkább saját nememmel sem keresem a kapcsolatot. Kellemetlen érzés ez, de mikor olyan világban élünk, ahol leköcsögözik azt, aki nem tehet róla hogy meleg, inkább döntök úgy hogy senkim se legyen az életben, kösz a társadalmamnak.
Tehát esetemben nem lehet rájönni hogy meleg vagyok... szerintem. Ugyanúgy megfordulok a csajok némelyike után, mint más tenné, vagy teszi. De azt hiszem, sosem leszek így boldog.
Egyébként miből adódott a kérdés?
"Az általad elküldeni kívánt szavak/mondatok fennakadtak automata trágárságszűrőnkön! Moderátoraink meg fogják vizsgálni korábbi és ezutáni hozzászólásaidat, indokolt esetben a hozzáférésed letiltják. Kérlek vedd figyelembe a szabályainkat és azoknak megfelelően használd az oldalt!" -Ezt írta ki az automata rendszer. Mások meg itt átkozzák egymást folyamatosan, s semmi nem történik velük. Hogy van ez?
-Az SZDSZ-re szavaz
-Madonnát hallgat
-Nem szereti a sör
Stb...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!