Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből jöhetünk rá, hogy egy férfi a saját neméhez vonzódik?
Mindenkinek sajat kerdesere es sajat problemaja szerint fogok valaszolni , Ez a tema nagyon kenyes es tag fogalom . A Magyarorszagi viszonylatban az emberek nagy tobbsege meg tevhitben is van Homosexualitas es Bisexualitas teren. Foleg az ugymond " Heterosexualis " emberek . Sajnos az ember meg nem is nagyon ismeri onmagat,es tevhitben el vagy azert mert az egyhaz vagy a szulok me gfelemlitik . Gondoljunk csak bele hogy telik el egy napunk , mind otthon mind pedig a munkahelyen .
Hanyszor gondolunk sexre a sajat vagy mas nemmel kapcsolatban . Itt gondolk nem csak a sexualis kielegulesre ami az agyban vegzodik a lepedon . Hanem gondolok arra is amikor egy igazi ferfi megnez egy masikat , mert pl> Jobban oltozott , a parfumje izgatja stb. Szoval az azonos nemu sexualitast nem lehet elintezni egy egy szoval : BUZI vagy KOCSOG.
Kedves kerdezo varom kerdeseit vagy valaszat>
Én egy 23 éves fiu vagyok.Már kb. 8 éve vonzódom a saját nememhez.Itthon nem tudták rolam,mostanáig.Jelenleg van 1 párkapcsolatom,ami elég jo.Szüleim rákérdeztek a dolgokra,én meg bevalottam nekik.:( PErsze nagyon kiakadtak.Nem akarják elfogadni.Anyu gyógyszereket szed,és sír folyton.Nem tudom már hogy mi is lenne a legjobb ezen a téren.:(
A párom szeretem,és fontos nekem.
De a szüleim is azok!!
második hozzászolo!!!!mért nem tettél fel egy uj kérdést és mért a másikéba tetted bele?
szegény illetonek senki nem adott választ.én sem tudok mert én meg nem értek hozzá.de azért figyeljetek már oda...
Huhh, több mint egy éves kérdés:D No nembaj, azért írok rá valamit... Lehet meg lehet cáfolni az írásomat, de én tapasztalatból beszélek:
Egy meleg srác nem használ durva szavakat, finomak a mozdulatai, és általában kifinomultabb a járása is. Nincs tartós kapcsolata soha, mert "nem talál normális" csajt. Ha szóba kerül a párkapcsolat téma, folyton csak terel. Sok féle meleggel találkoztam eddig, és mindegyik másként viselkedett. Pl az egyik folyton 1 2 sráccal lógott, míg a másik csak csajokkal... ha ismersz pár meleg srácot, egy újabb arc már nem fog előtted sokáig titkoban maradni :)
Nekem is voltak ilyen szakaszaim, amikor ilyesmiket mondtak rólam középiskolás koromban. De ennek csak az volt az oka, hogy nálam a csajozás egy későbbi időpontra tolódott, a gimi utánra. Gimiben folyton a legjobb barátommal lógtam, eléggé közel is álltunk egymáshoz (de természetesen nem úgy!) és állunk a mai napig is, de sosem lennék képes "úgy" gondolni rá.
Azóta persze van egy 3 éves kapcsolatom, de szerintem mindenki átesik ezen a szakaszon kamaszkorában!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!