Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőm nem viszonozza az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem viszonozza az orált. Tűrhető ez?

Figyelt kérdés

Helló!

In medias res: A barátnőm elvárja(!), hogy nyaljak, de ő ódzkodik az oráltól. Beszéltem már vele erről, azt mondta semmiképp nem akar. Eleinte még OK volt, mert láttam rajta, hogy nagyon élvezi. De nagyon zavar, hogy nem viszonozza, nem is érdekli, hogy mi lenne jó nekem. Mit lehetne tenni? Én se csináljam neki többet?

(18f, 16l, 7 hónapja vagyunk együtt)

2009. jún. 8. 16:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted akkor várj még egy kicsit vele úgyis elég fiatal. Aztán ha neked ez nagyon fontos én még mindig nem csinálja akkor dobd. 21/F
2009. jún. 8. 16:22
 2/11 anonim ***** válasza:

csatlakozom az előttem szóló fiúhoz bár én 20/L vagyok

tudom, hogy nem minden lány vevő rá elsőre, van aki idővel sem, DE az nem igazságos h ő meg elvárja tőled, szerintem kicsit hanyagold nála az orált, ne csináld neki, hátha érzékeli, hogy te is vágysz rá hogy orálisan kényeztessen. ez egy olyan dolog ami igazából akkor működik jól ha oda-vissza játékként működik, a kölcsönös örömszerzésről szól.

16évesen biztosan megalázónak tartja, azért nem csinálja. reménykedj hogy idővel változik, lehet h fél év múlva rájön, hogy nincs benne semmi rossz. sőt ;)

20/L

2009. jún. 8. 16:27
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs rendben hogy ő, ahogy írtad elvárja, de Ő odzkodik a viszonzástól. Ha nem csinálod neki, csak ezért, az szerintem kicsit gyerekes, próbáld rávezetni, megbeszélni vele a dolgokat. Először csak adjon rá puszit, nem kell rögtön bedobni a mélyvízbe. Szépen lassan eljuthattok a végkifejlettig. Fontos, h ne hagyd, h ő írányítsa az egészet. ne legyél papucs!!

Remélem tudtam segíteni :) f/18

2009. jún. 8. 16:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Hülye dolog lenne ez miatt dobni valakit. Valszeg még nem nőtt fel ahhoz a dologhoz. Várj addig ameddig föl nem hozza a témát és nem mondja hogy szeretné. hidd el egyszer úgyis rákap, csak türelem kell hozzá. ha szereted kibírod orál nélkül valameddig.

Az viszont csúnya dolog tőle hogy tőled elvárja hogy nyald ő meg nem csinálja.

Én sem elégítettem még ki a barátomat orálisan, vhogy óckodok tőle, de nem várom el hogy nyaljon. valszeg még éretlen vagyok hozzá.

17/L

2009. jún. 8. 16:29
 5/11 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm mindenkinek
2009. jún. 8. 16:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Szereted ? Ha igen akkor elfogadod így.

(Barátnőm sem csinálja nekem mert nem szereti, de én neki igen mert élvezem, ez van)

Ha nem akkor meg keress másikat és legyél azzal.

2009. jún. 8. 16:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Én 19 éves lány vagyok, és én is 16 voltam, nálunk is dettó ugyanez volt a helyzet, amikor egy együttlétnél a barátom szinte kikényszerítette belőlem, de egyáltalán nem bántam meg. Nehéz szülés volt. :D A fejem ott volt, és próbáltam gyűjteni az erőt hogy rátapadjak, aztán vagy negyedóra után össze is jött. :) Elég gáz lehetett a szitu, de azóta imádom adni is, kapni is. Legyél türelmes. Esetleg csinálhatnátok zuhany alatt hátha akkor kevésbé érzi feszélyezve magát. Én is az ízektől féltem nagyon.
2009. jún. 8. 16:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha te szereted csinálni akkor csináld! Ha nem szereted, csak a kedvéjért csinálod, de ő nem teszi meg a te kedvedért, akkor ne csináld!

Ha meg sem próbálja és úgy nem szereti az hülyeség. Akkor beszélgess vele, és vedd rá, hogy próbálja ki, ráér utána nem szeretni. És persze mindenképp légy tiszta, és ne légy erőszakos, ne nyomd le a torkán, mert akkor nem fogja szeretni.

Ha nem szereti, akkor vagy el kell fogadnod ezt, vagy otthagyni. A szexualitás fontos része egy párkapcsolatnak.

Esetleg csinálhatod ritkán, hogy érezze milyen a hiány.

2009. jún. 8. 16:57
 9/11 anonim ***** válasza:
és azt nem fejtette ki a barátnőd, hogy miért nem akarja?
2009. jún. 8. 17:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Egy 16 éves lány, még elég fiatal,de nem lehet egy szende szűz a leírásodból...

Nem az az igazán gáz,hogy nem csinálja (vagyis az is, de mnd1), hanem, hogy tőled viszont kifejezetten elvárja!!!

Az ő puncija se finomabb, mint a te péniszed, szal én lehet megfontolnám, hogy akarok-e v.mit egy követelődző, önző lánytól, mert lehet az élet más területén is ilyen...

20/L

2009. jún. 8. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!