Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14-15 éves fiatal is megélheti úgy a szexuális együttlétet, mint egy 18-20 vagy akár idősebb ember?

Erre nincs általános válasz, mindenki másként éli meg.
Természetes, hogy idősebb fejjel az érettség sokat segít a szexben, de ez nem garancia semmire.

Szerintem nem tudja még úgy megélni! Itt most nem leszólni akarom őket, de még azt sem tudják, hogy milyen az igazi szerelem! Amikor jönnek 15 évesek azzal, hogy ő már megtalálta az igazit és már el is jegyezték egymást 1 év után stb... Ezen csak nevetni tudok. De ő is majd nevet magán 20-25 évesen, amikor visszagondol erre. ezek ilyen hirtelen fellángolások, amelyek hamar végetérnek! Azt össze sem lehet hasonlítani, amikor már 5-6 éve együtt vagy a pároddal, együtt éltek, felszabadult a szex, mert nem kell attól félni, hogy mikor nyitnak be a szülök, vagy meghallanak valamit!
De nem is baj, hogy ilyenek a fiatalok, mert legalább tanulnak a saját hibáikból és később nem esnek bele újra (már akinek van esze)!

Senki se él meg valamit úgy, ahogy 5-6 év múlva megérné, de ez nem tudom, miért gond?
Egy 20 éves se úgy éli meg a szexet, mint a 25, a 25 meg mint a 30.
De az alap ugyanaz (jó esetben), vágy, szerelem, szenvedély. Ugyanúgy 14 évesen, mint idősebben.

Én mégis azt mondom hogy inkább 17-18év vagy afelett. Az érettség sokat számít, visszagondolva nem bántam meg hogy érett fejjel kezdtem bele a dolgokba és nem 14 évesen, pedig a lehetőség akkor is adott volt.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!