Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy 14-15 éves fiatal is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14-15 éves fiatal is megélheti úgy a szexuális együttlétet, mint egy 18-20 vagy akár idősebb ember?

Figyelt kérdés
Itt most elsősorban nem a kezdeti ügyetlenkedésre gondolok, hanem olyan dolgokra, hogy érzelmileg, szellemileg hogyan éli meg?
2009. jún. 8. 00:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs általános válasz, mindenki másként éli meg.

Természetes, hogy idősebb fejjel az érettség sokat segít a szexben, de ez nem garancia semmire.

2009. jún. 8. 00:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Általánosságban nem, de bizonyára akadnak kivételek.
2009. jún. 8. 08:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tudja még úgy megélni! Itt most nem leszólni akarom őket, de még azt sem tudják, hogy milyen az igazi szerelem! Amikor jönnek 15 évesek azzal, hogy ő már megtalálta az igazit és már el is jegyezték egymást 1 év után stb... Ezen csak nevetni tudok. De ő is majd nevet magán 20-25 évesen, amikor visszagondol erre. ezek ilyen hirtelen fellángolások, amelyek hamar végetérnek! Azt össze sem lehet hasonlítani, amikor már 5-6 éve együtt vagy a pároddal, együtt éltek, felszabadult a szex, mert nem kell attól félni, hogy mikor nyitnak be a szülök, vagy meghallanak valamit!

De nem is baj, hogy ilyenek a fiatalok, mert legalább tanulnak a saját hibáikból és később nem esnek bele újra (már akinek van esze)!

2009. jún. 8. 09:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Senki se él meg valamit úgy, ahogy 5-6 év múlva megérné, de ez nem tudom, miért gond?

Egy 20 éves se úgy éli meg a szexet, mint a 25, a 25 meg mint a 30.

De az alap ugyanaz (jó esetben), vágy, szerelem, szenvedély. Ugyanúgy 14 évesen, mint idősebben.

2009. jún. 8. 10:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Én mégis azt mondom hogy inkább 17-18év vagy afelett. Az érettség sokat számít, visszagondolva nem bántam meg hogy érett fejjel kezdtem bele a dolgokba és nem 14 évesen, pedig a lehetőség akkor is adott volt.

22/F

2009. jún. 8. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!