Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért így vonzódnak hozzám a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért így vonzódnak hozzám a fiúk?

Figyelt kérdés
azt vettem észre, h a fiúk szinte csak szexuálisan vonzódnak hozzám... :S akárki is felvett MSN-re, egyből elkezdett velem perverzkedni... :S buliba (nem szoktam járni, csak sulidisco, de ezt is hanyagolni fogom...) is érzem, h csak azért szednének fel, meg múltkor is éreztem, h egyik osztálytársam úgy nézett rám, mintha ágyba akarna vinni! és akivel mostanában beszélgetek és tetszik nekem, ő is mindig felhozza ezt a témát... pedig nincs nagy mellem se, fiúval se vtam, nem csókolóztam és lassan 16 leszek... új osztálytársaim nem tudják, h még nem volt közöm senkihez, csak a jó bnőim... lehet, h látják rajtam az ártatlanságom és tudat alatt ez vonzza őket? bocsi, h hosszú lett :S
2009. jún. 7. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
valószínű, hogy kihívóan öltözködsz, és ezért teszik ezt.
2009. jún. 7. 19:25
 2/9 A kérdező kommentje:
nem, nem öltözködöm úgy... :S nem hordok kivágott felsőket se, persze nem azt mondom, h slampos vok, de egyáltalán nem az a p*csás stílus :S ezért sem értem :S
2009. jún. 7. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg van egy erős szexuális kisugárzásod. Ezenkívül biztos nagyon jól nézel ki. Jó csajoknak sokszor nehezebb pasikkal ismerkedni, mert nem mernek közeledni hozzájuk. Ja és ebben a korban normális, hogy ílyen szemmel néznek rád, csak ezt nem kellene veled megosztaniuk.
2009. jún. 7. 19:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Velem is ígyvan ez.Pedig nekem sincs nagy mellem(kifejezetten kicsi) 15 éves vagyok, és ahány fiú haverom van nincs közöttük olyan aki ne próbálná ki velem magát az ágyban.Ez valószínüleg azért van mert jól nézel ki és kész, vagy aranyos vagy.Mert én ergo nem öltözködök kirívóan, de ha előző válaszolónak kérdésére a válasz igen főleg az is nagyban befolyásolhatja.Amúgy az nem függ össze mennyire vagy tapasztalt azzal, hogy mennyivel fog több pasi utánad loholni, mert lehet a viselkedésed sugallja az ellenkezőjét, vagy mondom csak szimplán jól nézel ki.Remélem segítettem valamennyit :)
2009. jún. 7. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:
akkor a kisugárzásod miatt. :)
2009. jún. 7. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, és még hozzáfűzöm ebben a korban a fiúk megőrülnek :D
2009. jún. 7. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, ebben a korban ez tényleg természetes, bár a fiúk többsége csak gondolja ezt, és nem mondja ki szóban.

nem kell hogy bombanő legyél, átlagos külsejű lányokkal is ez a helyzet (asszem)

2009. jún. 7. 19:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Nos ez természetes. Helyedben örülnék. Sokan mások meg lennének a helyedben. Mit szólnál ahhoz, ha úgy menne hozzád oda egy fiú, hogy szivesen hajtogatna veled papír repülőt. Némi gyanakvással tekintenél rá, nem?

Réges régen volt egy szexológus, Veres Pál (tán még él), ő mondta, a szerelem: szexuális és együttélési vágy.

Rém egyszerű és tök igaz definíció. Ha ezek alapján nézed a társkeresést: meglát, megtetszel, idejön és...

-első lehetőség: felkér egy menetre. Ez szerelem? NEM!!! Hiszen nem ismert meg, így nem tudhatja milyen lehet veled élni.

- második: beszélget, ismerkedik, kölcsönös szimpátia, randira hív...és hopp, egyszercsak SZERELEM!

Vagy nem azt keresed?

2009. jún. 7. 19:58
 9/9 anonim válasza:
Velem is ugyan ez van. ugyanugy mint az egyik válaszadónál nekem is kis mellem van, nem öltözködök kihívóan sem, de a srác osztálytársaim mindig azzal jönnek nekem, hogy mikor meg hogy hogy dugnának meg... de szerintem is ez csak azért van mert ebben a korban vannak meg szerintem elég gyerekesek is még... szoval kitartást;) biztos, hogy jó pár olyan fiú lesz aki nem csak ezért fog közeledni hozzád:)!!! L16:)
2009. jún. 7. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!