Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a barátom ujjaz és orgazmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom ujjaz és orgazmusom van utána mindig órákig fáj a hasam. Miért? És mit csináljak vele/ellene?

Figyelt kérdés
14 vagyok és ez a helyzet :S és nem tudom miért... Segítsetek lécci!Köszi
2009. jún. 6. 21:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"hát a nődoki kizárva. "

Ezt csak most olvastam. ŐŐŐ... Miért is? A dugás az rendben van, de nődokihoz menni már ciki? Jól sejtem, hogy még nem igazán vagy 14? Vagy más oka van? Vannak anoním klinikák, az orvosnak pedig titoktartási kötelezettsége van. Nem szólhat se a zsaruknak, se a szülőknek.

Én a helyedben két dolgot tennék.

1.: Felkeresném a nődokit. (Ezért van ugyanis. Ha már élsz szexuális életet, akkor bizony kell az a nődoki.)

2.: Átgondolnám, hogy biztos kell-e a szexuális élet.

2009. jún. 7. 03:45
 22/26 anonim ***** válasza:

"nem nekem való a nődoki"

Akkor a szex sem.

Eddig nem igazán hittem, hogy a 14 éves beleegyezési korhatárt emelni kell, de te meggyőztél ennek az ellenkezőéről. Szex van, az rendben. Fáj is, hát pech. De doki az nem. Meg szülő sem.

Vagy irány a nőgyógyász, vagy állítsd le a szexuális életed. Fogalmad sincs, mivel játszol.

A pasid hány éves?

2009. jún. 7. 03:51
 23/26 anonim válasza:
Lehet, hogy picit vadul csinálja, nem? Vagy lehet, hogy neked is hátrahajó a méhed, próbáltátok már hátulról? Nekem ez segített. Vigyázzatok, mert a méhszájad krónikusan begyulladhat.(egy egészségügyis)
2009. jún. 7. 15:42
 24/26 A kérdező kommentje:

NEM SZEXELTEM MÉG!

SZŰZ VAGYOK!

1 szóval sem mondtam hogy lefeküdtem vele.És a férreértések elkerülése végett január 12-én lettem 14 éves.

A mestruációm rendben van 27-29 napra mindig(hát 1-2 kivétellel) megjön.3 éve menstruálok.

Csak orgazmus után fáj a pocim...:S

És köszi mindenkinek

2009. jún. 7. 17:36
 25/26 A kérdező kommentje:
Ja és 16 a berátom
2009. jún. 7. 17:38
 26/26 A kérdező kommentje:
És csak hogy ne engem higgyetek a legnagyobb k*rvának: 1,5 éve járunk. Szerintem ez azért nagy teljesítmény.Mindazért mert több mint 1 év után engedtem be a bugyimba... és mondjuk még mind2en szüzek vagyunk.Csak ennyit...
2009. jún. 7. 17:41
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!