Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom ujjaz és orgazmusom van utána mindig órákig fáj a hasam. Miért? És mit csináljak vele/ellene?

nőgyógyász, minél előbb
előtte meg anyukád
és ha valami bajod van? inkább sz_rul vagy csakhogy továbbra is ujjazhasson a barátod? szép mondhatom...ha még ennyire gyerek vagy inkább várj az ilyen dolgokkal, erre szellemileg os meg kell érni, és te még nem tartasz ott a leírtak alapján...(az meg hogy emiatt lepontozol embereket csak erősíti azt amit fentebb írtam: ennyi eszed van csak..)
20/L

Anyának elég annyit tudnia, hogy 14 vagy, és itt az ideje, hogy elmenj a dokihoz. Szerintem ma már olyan korban élünk, ahol normális, hogy elmész már ebben a korban. Mondd azt, hogy fel akarsz készülni, kérdéseid vannak, bármit. Persze jobb lenne az őszinteség, de ha szerinted inkább kiakad, mint segit, nem biztos, hogy van értelme bevonni a részletekbe.
Megint 22:33 voltam.

Az első és legfontosabb "szabály": ha már szexelsz akkor muszáj, szinte kötelező a nőgyógyász!!! Még ha csak gumival csináljátok akkor is.
Nem tudom miért, de nekem olyan hihetetlennek tűnik, hogy 14 vagy, szexelsz/ujjaznak és orgazmusaid vannak... Lehet hogy te a szerencsés emberek közé tartozol, de szerintem fiatal vagy még a szexhez. persze szíved joga eldönteni hogy mit csinálsz hisz a te tested, te életed.
Ez csak egy személyes vélemény.
Amúgy csak annyit tudok mondani amit az elöttem szólók is. Lehet az orgazmus miatt fáj a hasad hisz csöppet megterheli a szervezetedet (azon belül a belső nemi szerveidet pl: méh)
Kicsit tartsatok szünetet. Amúgy mindig csak orgazmus után szokott fájni, vagy amúgyis?

22:04-es válaszodból részlet az első válaszadónak: "figyelj én tanácsot kértem nem lehordást. tudtad hogy le foglak pontozni szóval ez neked se jött jól. szerintem feleslages válasz volt. pussz"
ennyi

Lehet, hogy még tényleg hagynod kéne a szexet néhány hónapig/évig.
Ne vedd sértésnek, de lehet, hogy testileg még nem vagy elég fejlett, és azért fáj. A menstruációd megjött már? Mennyire rendszeres?
A másik lehetőség az, hogy amit átélsz, az nem orgazmus, csak hasonlít hozzá. Az orgazmus elmaradása szexuális izgatás után ugyanis mind férfiaknál, mind nőknél hasi fájdalmat okoz. Pontosan mit értesz orgazmus alatt?
Minden esetre, én a helyedben felkeresném a nőgyógyászomat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!