Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom szex közben a cipőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szex közben a cipőm talpát akarja nyalogatni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem lenne igazából problémám a dologgal, csak félek, hogy "benyal" valami fertőzést... meg miután megnyalta a piszkos cipőtalpam, nem hagynám, hogy más testrészemmel érintkezzen a szája. Elég ha simán lemosom a cipőt vagy fertőtlenítsem még? Ha igen mivel? Amúgy voltatok már ilyen helyzetben?
2009. jún. 6. 19:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%
Menekülj!
2009. jún. 6. 21:39
 12/21 anonim ***** válasza:
40%
Vedd föl a nyúlcipőt!
2009. jún. 6. 21:55
 13/21 anonim ***** válasza:
5%
vegyél fel szöges cipőt
2009. jún. 7. 00:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Én a párom cipőtalpát rendszeresen tisztára nyalom, illetve van, hogy nyáron egész nap mezitláb sétál és az én feladatom este a talpait tisztára nyalni. Van hogy órákba telik, mire elfogadja a munkámat, de fantasztikusan izgalmas dolog. Soha semmilyen fertőzést nem nyeltem be, de persze a cipőtisztítás után mindig szájat mosok, hogy ha máshová hozzáérek ne legyen gáz.
2009. aug. 29. 12:41
 15/21 A kérdező kommentje:
egyébként szerinted nincs rossz íze? bocs a hülye kérdésért...
2009. aug. 31. 01:24
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem egyáltalán nincs rossz íze. Én a párom összes cipőjének a

talpát nyaltam már, nem szeretem, ha \"szűz\" cipőben megy az utcára.

Semmi gond nem lesz, élvezd, hogy olyan pasid van, aki ennyire imád. A

mezítelen talpaidat is szokta nyalni??

Irígylem.

Nekem eddig csak pár csaj fogadta el ezt a hóbortomat.

Pusza.

2009. aug. 31. 16:04
 17/21 A kérdező kommentje:
Csak a cipőim talpát szokta nyalni, sőt harapdálni is, van olyan cipőm, aminek a talpáról szó szerint leharapta a recéket. Én elfogadom tőle ezt a "hóbortot", bár egyáltalán nem tudom megérteni, hogy mit élvez rajta.
2009. szept. 2. 10:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is kell megértened. Nyilván cipőimádó. Taposni sem szoktad? Mondjuk az fura, hogy a mezítelen talpaidat nem imádja, legalább az Neked is kellemes.:))
2009. szept. 14. 16:19
 19/21 anonim válasza:
A kutyák már csak ilyenek.
2009. okt. 22. 15:45
 20/21 anonim válasza:
szerintem tisztids meg es megyek en is...remélem valami szexys az a cipő.izgatna engem is a dolog......
2010. márc. 10. 10:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!