Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom szex közben a cipőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szex közben a cipőm talpát akarja nyalogatni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem lenne igazából problémám a dologgal, csak félek, hogy "benyal" valami fertőzést... meg miután megnyalta a piszkos cipőtalpam, nem hagynám, hogy más testrészemmel érintkezzen a szája. Elég ha simán lemosom a cipőt vagy fertőtlenítsem még? Ha igen mivel? Amúgy voltatok már ilyen helyzetben?
2009. jún. 6. 19:50
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Felőlem nyalhatja, csak azt nem szeretném, ha bajunk lenne belőle...
2009. jún. 6. 19:57
 2/21 anonim ***** válasza:
72%
Nem igazán értem,hogy szex közben hogy fér a cipődhöz,de nem is ez a lényeg.Nem akarok erős szavakat használni,de ez azért nagyon furcsa kívánság.Ha cipőt akar nyalni,ám tegye,de ne amikor Veled van.
2009. jún. 6. 20:08
 3/21 anonim ***** válasza:
60%
Inkább rúgd pofán!
2009. jún. 6. 20:09
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Szex előtt vegyél fel egy otthoni cipőt,vagy papucsot,ami csak bent a lakásban van rajtad,attól nem nagyon lehet baja.
2009. jún. 6. 20:10
 5/21 anonim ***** válasza:
91%

Friss cipő, ami nem koszos. De azért töröld meg, biztos, ami biztos.

És nem kell ilyen durván leszólni őket, mindenki más.

Soha nem fogom megérteni, minek papol mindenki arról, hogy milyen jó, hogy nem vagyunk egyformák, ha ennyire bunkók tudnak lenni, ahhoz, aki nem olyan, amilyen ő...

(engem nem érdekel a cipő nyalás, de van ennél durvább dolog is, ami lehet, hogy "betegesnek" tűnik, de amíg nem velem, addig engem nem zavar)

2009. jún. 6. 20:12
 6/21 anonim ***** válasza:
57%
Kend be erőspaprikával!!!
2009. jún. 6. 20:13
 7/21 A kérdező kommentje:
Nincs külön itthoni cipőm/papucsom és sajnos nincs módom újat venni se, úgyhogy mindenképpen utcán hordottat kell "bevetnem".
2009. jún. 6. 20:17
 8/21 anonim ***** válasza:
41%
Veszitsd el az összes cipőde!
2009. jún. 6. 20:17
 9/21 anonim ***** válasza:
62%
Sikits!
2009. jún. 6. 20:19
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem akkor minimum szappannal mosd le vagy inkább vmi fertőtlenítővel és bő vízzel öblítsd le. abból már baj csak nem lehet :)
2009. jún. 6. 21:34
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!