Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már valakivel ilyen? Volt már úgy valakivel, hogy előre eltervezte és mikor alkalom lett volna rá, hogy közösüljenek nem jött össze? Ezzel ellentétben mikor a legkevésbé gondolták volna, hogy közösülnek akkor jött össze nekik?
Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 22:25
2/8 anonim válasza:
amugy eleg ertelmetlen kerdes,persze hogy volt...atlagos helyzet...ritka az akinek ugy jon ossze ahogy eltervezte
elozo voltam
3/8 A kérdező kommentje:
hát én is így vagyok! Ahányszor elterveztük, hogy lefekszünk (először) annyiszor valami miatt nem jött össze! De amúgy még nem jött össze! Hátha véletlenszerűen majd sikerül!
2009. jún. 5. 22:39
4/8 anonim válasza:
Sokszor előfordul az ilyesmi:)
Nem mindig jönnek össze úgy a dolgok, ahogy elképzeljük.
Volt olyan is, hogy nem is gondoltam, de mégis összejött.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát ezzel csak nő az önbizalmam! Én eddig kételkedtem abban, nem akar a barátnőm velem lefeküdni de így akkor tiszta minden, hogy nem mindig sikerülnek a dolgok úgy ahogyan szeretnénk! Köszi a válaszokat
2009. jún. 5. 22:49
6/8 anonim válasza:
Első csók: Nem volt tervezve, egyszer csak "jött".
Első szex: Szinté nem volt tervezve.
Egyébkén sok olyan alkalom volt amikor tervezve volt és nm jött össze, és egy kevés volt olyan is ami nem volt tervezve de bejött.
7/8 anonim válasza:
Azért a véletlen szexnél is ott legyen az eszetek és legyen nálad, vagy nála óvszer. Nehogy aztán majd azt olvashassuk, hogy jaj elkapott a hév bennünket és nem védekeztünk és lehet terhes vagyok, most mit csináljak?:)
8/8 anonim válasza:
Hát igen megesik:) A tanulság: ne tervezz előre, a jó dolgok mindig spontán jönnek:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!