Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa az, ha a férjemmel nem közösülünk és csakis orális szex van?
Hello!
Nekem ez picit furcsa, de szerintem nem egyedüli az eset, csak mások nem beszélnek róla. Mondjuk ha mindkettőtöknek jó, akkor szerintem ezt nem kell cikinek tartani. Van több fajta védekezési mód is, amit alkalmazhattok, ha csak ez a baj. Nem értem, hogy a férjed hogy bírja megállni, hogy évente csak 1-2szer szexeljetek.Írod, hogy néha vannak problémák a merevedéssel. Ennek lehetnek lelki okai is.Lehet hogy a párod, tényleg annyira tart a gyerektől, hogy emiatt stresszel én nem sikerül a behatolás.Így pedig az kevésbé megalázó számára, ha csak ritkán kerül sor a szexre. Ez is benne lehet. Te sosem kívánod a párod? Nem jut eszedbe a szex, mikor egy filmbe ilyen jelenetet látsz? Vagy már meg sem próbálod elcsábítani a párod? Mondjuk én most hallottam egy új fogamzásgátló módszerről, amennyiben tényleg csakis ez a probléma. Ez ha jól tudom, egy injekció ha jól tudom és negyed évig véd...nem nagyon emlékszem a nevére, meg lehet hogy nem is pontos az info, de mintha rémlene ilyesmi. Most hirtelen nem találom, de ha találok róla valamit, és érdekel akkor linkelek!
Üdv! Minden jót! :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!