Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Furcsa az, ha a férjemmel nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa az, ha a férjemmel nem közösülünk és csakis orális szex van?

Figyelt kérdés
A férjemmel évente kb. 2-szer vagyunk együtt úgy, hogy van behatolás. Tart attól, hogy teherbe esek (már van gyerekünk, nem szeretnénk többet egyelőre), ezért csak orális szex szokott lenni legtöbbször. Ez egy házasságban normális, ha mi így is jól érezzük magunkat és így nem kell attól sem tartani, hogy terhes leszek? Beszélgettem erről egyik barátnőmmel és azt mondta, hogy ő ezt nem bírná ki. Ez tényleg ilyen gáz?
2009. jún. 5. 15:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
77%

Hát szerintem... Bocsi hogy ezt mondom de igen, gáz :/

ha attól fél hogy terhes leszel, irass fel fogamzásgátlót..

2009. jún. 5. 15:07
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokványos, dehát a szexben minden megengedett, ami mindkét fél örömre történik!
2009. jún. 5. 15:14
 3/23 A kérdező kommentje:
De én úgy veszem észre, hogy a férjemnek így is jó...ő úgyis ezt részesítette mindig előnyben és ő mondta, hogy ne szedjek semmit. Nekem is így megfelel.
2009. jún. 5. 15:15
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezesetben nem értem a kérdést. Ha jó nektek így, akkor miért kérdezted?:)

Ha jó nektek akkor semmi probléma nincs ezzel.

Első voltam :o)

2009. jún. 5. 15:19
 5/23 A kérdező kommentje:
Mert mások azt mondták, hogy ez gáz...tudni akartam, hogy miért. Azt tudom, hogy másoknál nem így van ez. Én is furcsállottam, mikor a férjem ezzel hozakodott elő, de már megszoktam és nekem is jó így.
2009. jún. 5. 15:20
 6/23 anonim ***** válasza:
65%
Ott valami baj van. Az nem szex.
2009. jún. 5. 15:21
 7/23 A kérdező kommentje:
Ez is egy vélemény.
2009. jún. 5. 15:26
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Merevedési probléma esetén szokták ezt alkalmazni ilyen hosszú távon. De ha Nektek jó...akkor oké.
2009. jún. 5. 15:33
 9/23 A kérdező kommentje:
Igen, vannak ilyen jellegű problémák néha.
2009. jún. 5. 15:36
 10/23 anonim válasza:
80%

Óvszer?tabletta?spirál?

Már ne is haragudj, de akkor elég pocsék lehet a szexuélis együttlét a férjeddel, ha beéritek évente 1-2 alkalommal. Ha minden passzol, nincs olyan nő, se férfi akinek ez akár havonta is elég lenne.

2009. jún. 5. 15:38
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!