Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez itt egy villamfelmeres. Fiuk, lanyok, nalatok hogy van ez?
Sziasztok! Hany emberrel csokoloztatok / jartatok / fekudtetek le / hanyszor voltatok szerelmesek eletetekben? / Meddig tartott a leghosszabb kapcsolatotok? / Nemetek, eletkorotok?
en: 6 / 4 / 2 / 2 / 2 ev / 21 eves lany.
Ha valamelyiket nem tartod szamon, tegy egy x-et a helyere, koszi:)
Egy dolgozathoz kellene, minel tobb valaszt varok, koszonom szepen!:)

barátnőm1: 50 / 10 / 7 / 3 / 3 hónap / 16 lány
barátnőm2: 4 / 4 / 0 / 1 / 2 év / 15 lány
én: 22 / 9 / 11 / 2 / 1,5 év / 16 lány
Pffff. Hát ez gyönyörű. A barátnődet azért jó sokan megk*félték leghosszabban három hónap alatt, gratulálok neki, biztos van már pár fincsi fertőzése is, abszolút megéri. De te sem vagy piskóta... Kezdem szégyellni, hogy ilyen kortársaim vannak, egyszerűen ocsmány.
Koszonom szepen a valaszokat, nem is gondoltam volna, hogy ennyi erkezik! Bocs, hogy a napokban nem kommentaltam, nem voltam gepkozelben. Nem elitelendo senki szerintem, inkabb becsulendo, hogy valaszoltatok, mar aki a kerdesre valaszolt, habar ha mondjuk lenne olyan, aki 400 emberrel lefekudt de eggyel se jart, azon elgondolkodnek:) Kerdezte valaki, hogy mit ertek szerelem alatt, nos, ez eleg szubjektiv dolog, ezert arra tamaszkodnek, amit ti magatok szerelemnek ereztek. Ugyanigy, egy masik kerdesre a valaszom, egy kapcsolat megszakitasokkal is lehet folytonos, szituaciotol fugg, ha ti annak ereztetek, akkor az, ha nem akkor nem.
Meg egyszer koszonom a valaszokat, lesz beloluk egy szep diagram, talan be is linkelem majd ide, ha el nem felejtem:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!