Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez itt egy villamfelmeres. Fiuk, lanyok, nalatok hogy van ez?
Sziasztok! Hany emberrel csokoloztatok / jartatok / fekudtetek le / hanyszor voltatok szerelmesek eletetekben? / Meddig tartott a leghosszabb kapcsolatotok? / Nemetek, eletkorotok?
en: 6 / 4 / 2 / 2 / 2 ev / 21 eves lany.
Ha valamelyiket nem tartod szamon, tegy egy x-et a helyere, koszi:)
Egy dolgozathoz kellene, minel tobb valaszt varok, koszonom szepen!:)

2/0/3/1,5 hónap/21F
Hát nem vagyok valami sikeres a nőknél. :(

2/2/1/3/másfél év, de még folyamatban van/17 lány
szerintem senkit nem kell lepontozni... a pontok nem azért vannak, hogy jellemezd, tetszik e neked az illető válasza vagy sem, hanem azért, hogy hasznos volt e a válasz, vagy sem. szerintem aki leírta úgy a dolgokat, ahogyan a kérdező kérdezte, az mind hasznos válasz volt. igaz, én sem helyeslem, hogy egy 14 éves lány már 8 fiúval csókolózott, 6-tal járt meg 2-vel lefeküdt, meg tudom is, én, de a válasza attól még helyes volt.

16 emberrel csókolóztam ebben benne van akivel csak csókólóztam és semmi más,5 emberkével jártam,8 emberrel feküdtem le,5x voltam szerelmes.1év
volta leghosszabb abból fél év rémálom,a mostani páraommal 15 éve együtt vagyunk 35 éves vagyok és nő

Igencsak meglepőek itt a pontozások... Különös, hogy mindenki hogy meg tudja ítélni a másikat. És röhejes is.
Kérdező: Szerinted mi az elítélendőbb, ha valaki körbecsókolt mindenkit, de nem járt senkivel, vagy ha sok-sok szexre épülő kapcsolata volt? - de tudod mit? Kiírom kérdésbe is!

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!