Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a szexet, meg fog csalni?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, lassan egy éve van barátom, régebben gyakrabban szeretkeztünk, de már egyre ritkábban. Azzal nincs baj, szeretjük egymást. Én amúgy is elég hisztis vagyok, most meg még inkább, mert sokat kell tanulnom. Ő szokott néha kezdeményezni, de valahogy nincs hozzá kedvem. Kb. hetente 1x vagyunk együtt úgy de van hogy annyit se. Sosem veszekszik velem emiatt, de félek hogy meg fog csalni ha tőlem nem kapja meg...2009. jún. 4. 17:46
11/13 anonim 

válasza:

Képzeld magadat az ő helyébe. Milyen érzés lenne neked, ha sorozatban kezdeményeznél, és sorozatban visszautasítanának? Nem pártolom a tiniszexet, de most azt mondom, hogy ha már belekezdtetek, akkor rosszul teszed, ha megvonod tőle a szexet. A kapcsolatotokba egyre több feszültség fog belopózni, amíg a végén tényleg szétmegy.
Tanácsom: próbálj meg "szexuális üzemmódba kapcsolni", és te magad kezdeményezni időnként! Meglátod, hogy a barátod mennyire fog örülni. Így te magad határozod meg az időpontot, és nincs az az érzés, hogy "most kell".
12/13 anonim válasza:
Attól is függ hogy a barátod milyen beállítottságú szexuális téren!Ha sokat szeretne veled együtt lenni és te mindig visszautasítod akkor (saját tapasztalatból mondom neked mert én ugyan ebben a cipőben járok)előbb utóbb meg fogja unni mert még fiatal vagy és most kellene kiélned magad!Sajnos már nekem is kezd megfordulni a fejemben hogy mással legyek mert az én barátnőm is eleinte sokszor volt velem együtt de mostanra teljesen megromlott a szexuális kapcsolatunk és nekem több kellene, én is szeretném egy kicsit kiélni magam, pedig a világon mindennél jobban szeretem!Gondolkozz el ezen!
13/13 A kérdező kommentje:
12:52 nem, egyáltalán nem kívánom mással sem a szexet, sőt még magamban sem a masztit.
14:25 tiniszex? 18 év felett szerintem már nem beszélhetünk tiniszexről.
2009. júl. 28. 09:22
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!