Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a szexet, meg fog csalni?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, lassan egy éve van barátom, régebben gyakrabban szeretkeztünk, de már egyre ritkábban. Azzal nincs baj, szeretjük egymást. Én amúgy is elég hisztis vagyok, most meg még inkább, mert sokat kell tanulnom. Ő szokott néha kezdeményezni, de valahogy nincs hozzá kedvem. Kb. hetente 1x vagyunk együtt úgy de van hogy annyit se. Sosem veszekszik velem emiatt, de félek hogy meg fog csalni ha tőlem nem kapja meg...2009. jún. 4. 17:46
1/13 anonim 

válasza:

Ha igazán szeret akkor nem fog megcsalni, viszont ha annyira nincs hozzá kedved akkor ne tedd csak azért, hogy neki jó legyen. Ha te nem élvezed akkor felesleges az egész. Viszont az is benne van a pakliban, hogyha túl sokáig nem vagytok együt úgy, benne fog felmerülni a kérdés, hogy miért nem akarsz....azt fogja hinni, hogy mással élvezed ki.
2/13 anonim 

válasza:

Ha szeretjük a párunkat, néha bizony áldozatokat lehet hozni, ez nem csak rá vonatkozik, hanem rád is.
3/13 anonim 

válasza:

Nem szereted, ha nem kívánod....és itt lehet kifogásokat keresni! Tanulnod kell, nincs időd, nincs kedved. Szerintem gondolkozz el komolyan azon, hogy tényleg vele szeretnél-e maradni. Szerintem nem...
4/13 A kérdező kommentje:
ezen már gondolkodtam, de úgy érzem hogy szeretem, és ha félek hogy meg fog csalni, akkor csak szeretem nem? és tudom hogy nekem is kell tennem érte valamit, de hogy legyek vele ha nincs kedvem a szexhez? és az is baj hogy ő mindig előre eltervezi, hogy mondjuk ma este, és így nincs kedvem valahogy, de ő sosem szól érte...azt mondja nem baj de biztos rosszul esik neki kicsit:(
2009. jún. 4. 19:09
5/13 anonim válasza:
Hát lehet hogy el kellene gondolkodnod a dolgon mert előbb utóbb tényleg valami gond lesz. egy két áldozatot azért hozhatnál ha szereted öt. Biztosan azért neki nem esik jól csak nagyon szeret és elnéz mellette.
6/13 anonim 

válasza:

élvezted valaha is vele a szexet? mert 18 évesen, ilyen kevés idő után elég fura! meg kéne beszélned vele! lehet újítanotok kéne! de minden esetre ha megbeszéled ezt vele és elmondod így neki akkor meg fogsz könnyebbülni és ő is örülni fog hogy őszintén megbeszéled vele ezeket a dolgokat! hidd el! erről beszélni kell! elsősorban magaddal letisztázni, hogy kell e még ő neked, mert tudod egy kapcsolat egyik nagyon fontos alapköve a jó szexuális élet! én 19 vagyok és egy éve együtt élünk, kicsivel több ideig vagyunk együtt mint 1 év, de megőrülök mert heti 2 a max, sokat dolgozik, fáradt stb. és el tudom képzelni hogy a barátodnak mik járhatnak a fejébe ilyenkor!
7/13 A kérdező kommentje:
Igen élveztem, és most is élvezem néha amikor együtt vagyunk de persze nem minden alkalommal. Nem tudom mi a baj velem...pedig úgy érzem, hogy szeretem őt, és vele akarok maradni, és próbálok megbízni benne, hogy nem csal meg, és tudom valahol, hogy nem tenné meg, mert szeret ő is, de mégis félek tőle, hogy ha nem lesz igényem többre akkor meg fog csalni. az újítás jó ötlet, köszi a tippeket!
2009. jún. 4. 21:38
8/13 anonim 

válasza:

Szerintem az is közrejátszik hogy mondod hogy így előre megtervezi,hogy mikor szeretne lefeküdni veled. Ennek valahogy meg kéne szünnie,és talán akkor nem azon agyalnál te se h "jajj ma este KELL csinálni" mert mondtad,hogy amúgy sincs kedved,így meg még inkább idegesebb leszel tőle...szerintem!
9/13 anonim válasza:
Szerintem,a sok teher(tanulás) miatt van ez most Veled,hogy nemkívánod a szexet.De ülj le vele beszéld meg,hogy zavarja-e Őt ez,ha igen akkor menj el pszichológushoz,vagy t.gyógyászhoz(nekem segített) vagy ilyesmi helyre,kicsit "segít cipelni a terhet" és hátha utána jobb lesz.De ha barátod dolgozik,vagy neki is tanulnia kell,és nem egésznap tűkön ül és várja hogy végre hazaérj és egyből Veled legyen,hanem a munka után jó látnia Téged és együtt pihenni akkor mingyárt más az egész.Ha meg Szeret elmondja,hogy ez neki kevés,és nem első lesz az hogy mást keres...remélem sikerül megoldani!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!