Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nektek mekkora a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mekkora a maximális férfi méret amivel még jó a szex? Nekem 26 centi, és az eddigi 3 lány akivel voltam mind azt mondta h fájt, és nem tudták élvezni. Mit tudok tennni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 17:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

17:32-es

de igen is ! a hüvelynek változik a hossza,az izgalmi szinttől függően!!!!

ha nem értesz hozzá, ne cáfold meg,amit más írt!

a nő hüvelye általában 10-12 cm hosszú,szex során ennek duplája is lehet!!!!!

2009. jún. 4. 20:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Biztos hogy az átmérője? Nem véletlenül a kerülete? Mert ha átmérő, akkor menj egy kőfaragóhoz, biztos tud segíteni....
2009. jún. 4. 20:51
 13/17 anonim ***** válasza:

ugyan én nem csaj vagyok csak benéztem ide, kíváncsi voltam miket írnak a csajok:)

viszont szerintem itt egyesek félreérették amit írtál, hogy 10 cm vastag, gondolom azt úgy érted hogy teljesen körbe 1ik ponttól a másikig. Nekem 19 cm és 13cm vastag és a jelenlegi és előtte lévő 3 barátnőmnek is mind fájt bizonyos pózokba... de megoldottuk, úgy hogy nem nyomom tövig és síkosítót használunk

2009. jún. 5. 04:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyarcúságodnak ez álldás helyett átok.
2009. jún. 5. 14:18
 15/17 anonim ***** válasza:
kamu
2009. szept. 19. 11:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem 17-18cm a tokeletes..

10-13 cm atmeroju... habi...xd-.-

2011. júl. 7. 08:51
 17/17 mertigen ***** válasza:

Valóban változik a hüvely hossza is ! Nekem kb. 15-16 centi hosszú de van amikor érzem a méhszájat a barátnőmbe barátnőnkbe ! De amikor a haverom dugja kb. 21-21 centivel akkor is tövig megy ! Ami tuti hogy a 22-es műpénisz is végig bemegy ilyenkor ! Igaz hogy ilyenkor nagyon ráizgul !

Vastagságba max. 6-7 centi átmérőig lehet kellemes ! legalábbis neki pedig próbálkozott vastagabbal is de az már fájt !

2012. febr. 4. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!