Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mekkora a maximális férfi méret amivel még jó a szex? Nekem 26 centi, és az eddigi 3 lány akivel voltam mind azt mondta h fájt, és nem tudták élvezni. Mit tudok tennni?

húú szép hosszúra nőttél^^
én csak azt tudom tanácsolni hogy ha fáj nekik akkor ne nyomd be tövig hanem kérd meg hogy szóljon meddig neki a jó és akkor próbáld csak addig betenni . más megoldás nagyon szeritem nincs a problémádra. nem cink rá megkérni őket végülis csak nekik akarsz jót szal az ő érdekük is^^ ám olyan ari vagy hogy gondolsz rájuk...ezt szerintem értékelhetik..^^

szia
hát nagyon oda kell figyelned,hogy a vágy hevében ne okozz fájdalmat a partnerednek,mert ez elé fájdalmas lehet
elég nagyobb lökés,és a csaj csillagokat lát:(
nem irigyellek,talán ne tul mereven kezd,és akkor a csaj jobban tud majd hozzád igazodni közben,mert a hüvely hosszra idővel tágul

26 centi??? Az nagyon nagy! Az én batátomnak kb.17 cm, pont kellemes, de ha pl. kutyapózban tövig benyomja, na az már néha elég kellemetlen tud lenni!
Szexelésnél kérdezd meg a lányt, hogy meddig esik jól neki, ha benyomod, és utána csak addig tedd be, ne tovább!

Nem irigyellek!
Én nőként és tapasztalat alapján azt tudom mondani, hogy óvatosan csináld, izgasd fel nagyon a partnered. És ami még fontos (kövezzetek meg érte, de mindenképp fontos!), az az, hogy hozzád illő partnert találj. Már az ősi szerelmi kézikönyvekben is leírják, hogy méretben és vérmérsékletben összeillő partnerek közt jó csak a szex.

"de a vastagságom is 10 centi"
Whááááháháhá!!!! :D
IQ teszthez kötném a regisztrációt erre az oldalra!
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Eltévedtél "barátom"...neked nem egy nőre van szükséged, hanem egy kancára, esetleg egy kifejlett elefántra...
Két öklöm (összeszorítva) átmérője 10cm...

barátomnak is ilyen 17 centi körül van és az nekem tökéletesen jó.
szerintem vigyázz a partnereiddel, ne okozz nekik fájdalmak, mer azért egy 26 centis ... hűű:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!