Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Lefeküdnétek 1 csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lefeküdnétek 1 csajjal ugy hogy szakitani akartok vele?

Figyelt kérdés
Már 1 ideje 1ütt vagyok ezzel a sráccal, de szex nem volt még köztünk csak petting. Ő már 2szer emlitette h. nem érez már irántam semmit, és legyen vége, de én nagyon szerelmes vagyok belé, és nem tudok beletörődni.. Arra gondoltam mondom neki azt is h. annak ellenére h. szakitani akar vele le szeretnék vele feküdni. Ő lenne az életembe az első.. Szerintetek bele megy? Ti bele mennétek az ő helyébe?
2009. jún. 4. 16:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem
2009. jún. 4. 21:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Ő azt mondta h.nem akar kihasználni és h. nem tudja , de én tudom h. soha senkit nem fogok ugy szeretni ahogy őt és ezért szeretném a dolgot..
2009. jún. 6. 18:10
 13/15 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, és már amugy is időszerű lenne. És ő az elő akit annyira szeretek hogy eltudnám vele képzelni... Tudom h. nem lenne helyes ha megtenném, de nagyon szeretném... tudom h. figyelne rám, de annyira ismerem h. tisztel annyire h. nem menne bele..
2009. jún. 6. 19:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Időszerű, azért mert 19 éves vagy. Ez akkora butaság. Ahhoz képest, hogy 19 éves vagy még egyáltalán nem vagy érett. Hidd el sztem sokkal jobb úgy, hogy mind a ketten szerelmesek vagytok egymásba. Te boldogan emlékeznél vissza arra, hogy egy olyan pasival vesztetted el aki nem is szeretett és utánna szakított veled???? Inkább várj ezzel a dologal, mert biztos fogsz találni valakit aki, szeret és te is szereed és akkor örülni fogsz, hogy előtte nem tetted meg.
2009. jún. 7. 12:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen boldogan.. mert tom h. olyan emberrel voltam akit szívből szeretek... és ez sztem elég...Persze jó lenne ha ő is szeretne de az érzéseket nem lehet irányítani sajnos.. vagy nem tom mi lenne a legjobb de 1enlőre szeretném ha belemenne...
2009. jún. 8. 12:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!