Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Lefeküdnétek 1 csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lefeküdnétek 1 csajjal ugy hogy szakitani akartok vele?

Figyelt kérdés
Már 1 ideje 1ütt vagyok ezzel a sráccal, de szex nem volt még köztünk csak petting. Ő már 2szer emlitette h. nem érez már irántam semmit, és legyen vége, de én nagyon szerelmes vagyok belé, és nem tudok beletörődni.. Arra gondoltam mondom neki azt is h. annak ellenére h. szakitani akar vele le szeretnék vele feküdni. Ő lenne az életembe az első.. Szerintetek bele megy? Ti bele mennétek az ő helyébe?
2009. jún. 4. 16:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
Símán!!!!!!
2009. jún. 4. 16:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ő bele menne, de te ne tedd, meg fogod bánni...

Ha utána otthagy, akkor ez nem lesz egy kellemes élmény

2009. jún. 4. 16:21
 3/15 anonim ***** válasza:
95%

Eddig nekem két fiúval volt dolgom. A második simán belement volna, sőt a szemembe mondta, hogy nem szeret, de attól még feküdjek le vele, mert jó lesz, és majd megtanít a testi szerelemre, de hozzátette, hogyha mégsem sikerülne jól az első alkalom, akkor viszont nem fog velem sokat vesződni. És ezek után még nem értette, hogy miért dobtam...

A másik férfi (mert ő már férfi, nem fiú), akivel életemben először csókolóztam és én szerettem és szeretem most is, de azt mondta, hogy soha nem lenne képes arra, hogy lefeküdjön velem úgy, hogy Ő nem szerelmes belém, és legyen vége a dolgoknak, mert nem szeretné, ha egy életre megbántana azzal, hogy az első nem szerelmeskedés, hanem egy sima szex lenne. Én könyörögtem neki, hogy tegye meg velem, mert én szeretem, Ő azt mondta, hogy nem, mert nem lenne helyes.

Szóval van ilyen és olyan férfi is. De szerintem a nagy része megtenné simán.

2009. jún. 4. 16:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ő minden bizonnyal belemenne, de hidd el, érzelemből szeretkezni (úgy, hogy mindkét fél érez a másik iránt) sok lelki pluszt ad a testi vágyakon felül. Szóval ha lehet, egy olyan fiúval veszítsd el a szüzességed, aki viszontszeret.
2009. jún. 4. 16:28
 5/15 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Ne légy ennyire buta! Csak úgy odadnád magadat egy olyannak aki nem szerelmes beléd és nem akar téged???? A srác lehet hogy könnyedén belemegy, de te nagyon meg fogod bánni, hogy életed első szeretkezése, nem szerelemből volt hanem csak jól meg kurt*k, mert hidd el ha ez a srác belemegy biztos nem lesz veled figyelmes és teljes mértékben nem fog rád figyelni, de ha te ezt akarod akkor hajrá!

20/F

2009. jún. 4. 16:34
 6/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ő belemenne, de ne tedd ezt, ne feküdj le vele!!! Én is majdnem lefeküdtem egy volt barátommal, aztán csak a pettingig jutottunk, de utólag azt is nagyon megbántam, mert kiderült hogy nem szeretett... Undorodtam tőle utólag, ma is ha meglátom, felfordul a gyomrom... Áldom az eszemet, hogy nem adtam neki oda magam, mert aztán találkoztam a jelenlegi barátommal aki tényleg szeret, és aki meg is érdemli a testemet. Vele nagyon jó volt az első (és azóta is:)), viszont szégyelltem volna magam előtte, ha nem lettem volna szűz. Hidd el te is találsz majd egy olyan fiút, aki viszont szeret téged, és nem csak a saját igényei a fontosak számára, hanem az is, hogy neked is jó legyen!
2009. jún. 4. 16:44
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
ja
2009. jún. 4. 17:14
 8/15 anonim ***** válasza:
75%

Igen, a fiú biztos kihasználná az alkalmat. A hangsúly itt a kihasználáson van.

Legyen már benned egy kis tartás!!!!

22/L

2009. jún. 4. 18:01
 9/15 anonim ***** válasza:
A fiú biztosan belemenne.De én is azt tudom javasolni,hogy ne tedd meg!Én is így jártam.Volt egy kapcsolatom,én szerettem a fiút,de érzetem,hogy ő már nem érez irántam semmit.De mégis belementem a szexbe,nekiadtam a szüzességemet.Abban bíztam,hogy így talán visszakaphatom,és újra boldogok leszünk.De nem így lett,az eset után 2 héttel szakított is velem.Én nagy megbántam,nem neki kellett volna oda adnom magam,mert most van egy olyan párom,akit igazán szeretek,és ő nagyon figyelmes velem,ő igazán meg érdemelte volna.
2009. jún. 4. 18:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Persze, ha ilyen buta vagy, akkor tedd meg. Legfeljebb utána majd lelkileg kikészülsz. És ha jön egy olyan fiú, akivel szeretitek egymást, őszintén elmondhatod neki, hogy miért és hogyan nem vagy már szűz, és bánhatod, hogy nem vártad meg....Hajrá.
2009. jún. 4. 20:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!