Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lefeküdnétek 1 csajjal ugy hogy szakitani akartok vele?

Lehet, hogy ő bele menne, de te ne tedd, meg fogod bánni...
Ha utána otthagy, akkor ez nem lesz egy kellemes élmény

Eddig nekem két fiúval volt dolgom. A második simán belement volna, sőt a szemembe mondta, hogy nem szeret, de attól még feküdjek le vele, mert jó lesz, és majd megtanít a testi szerelemre, de hozzátette, hogyha mégsem sikerülne jól az első alkalom, akkor viszont nem fog velem sokat vesződni. És ezek után még nem értette, hogy miért dobtam...
A másik férfi (mert ő már férfi, nem fiú), akivel életemben először csókolóztam és én szerettem és szeretem most is, de azt mondta, hogy soha nem lenne képes arra, hogy lefeküdjön velem úgy, hogy Ő nem szerelmes belém, és legyen vége a dolgoknak, mert nem szeretné, ha egy életre megbántana azzal, hogy az első nem szerelmeskedés, hanem egy sima szex lenne. Én könyörögtem neki, hogy tegye meg velem, mert én szeretem, Ő azt mondta, hogy nem, mert nem lenne helyes.
Szóval van ilyen és olyan férfi is. De szerintem a nagy része megtenné simán.

Hány éves vagy? Ne légy ennyire buta! Csak úgy odadnád magadat egy olyannak aki nem szerelmes beléd és nem akar téged???? A srác lehet hogy könnyedén belemegy, de te nagyon meg fogod bánni, hogy életed első szeretkezése, nem szerelemből volt hanem csak jól meg kurt*k, mert hidd el ha ez a srác belemegy biztos nem lesz veled figyelmes és teljes mértékben nem fog rád figyelni, de ha te ezt akarod akkor hajrá!
20/F

Igen, a fiú biztos kihasználná az alkalmat. A hangsúly itt a kihasználáson van.
Legyen már benned egy kis tartás!!!!
22/L

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!