Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az óvszerben ugyan olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az óvszerben ugyan olyan élvezhető a szex? Fiúnak és lánynak is?

Figyelt kérdés
Gondolm azért más érzés mint gumi nélkül.
2009. jún. 4. 15:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Persze, hogy élvezhető! De szerintem érzékenységtől meg kényességtől függ. Van aki irtózik tőle, de szerintem ugyanúgy lehet jó. Bár az inkább partnerfüggő, ha valaki jó, akkor az gumival is jól fog teljesíteni. Aki meg így se úgy se annak meg mind1....
2009. jún. 4. 16:03
 2/12 anonim ***** válasza:
50%

Tök mind1 mien érzés, a férfiak vállaljanak annyi felelősséget, hogy húznak egy gumit.

Nem pénz...olcsón betudod szerezni, és kell az, hogy megvédje a női hüvelyt mindenféle bacilustól, amit netána férfi terjeszt.

Meg valamivel védekezni is kell, és ennél biztosabb módszer szinte nincs...!

Szóval óvszer mindenképp, kell, ha jó a szex , ha nem...!

Ha nem, akkor majd házasság után szeretkezhet óvszer nélkül is! Addig meg ne kockáztasson!!!

2009. jún. 4. 16:15
 3/12 anonim ***** válasza:
39%

Mi próbáltuk óvszerrel, nekem sem volt jó, meg neki sem. Persze aki kipróbál sokfélét, azrájön, hogy melyik az a fajta, amiben a legjobb mindkettőnek. Én semmit nem éreztem és hamar kiszáradtam, a párom sem élvezte, hogy nem engem érez, hanem a műanyagot.

Azóta gyógyszer (ami szerintem tutibb, mint az óvszer), és már maga a tudat is jobb, hogy én a párommal szerelmeskedek, érintkezek, és nincs köztünk egy vacak gumi.

2009. jún. 4. 16:43
 4/12 anonim ***** válasza:
ja 22L
2009. jún. 4. 16:43
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
Próbálj gumicsizmában lábatmosni... De a mai világban kötelező az egyenruha :(
2009. jún. 4. 17:52
 6/12 anonim ***** válasza:
48%

A legtöbb óvszertől kiszáradok, viszketek, később éget, fáj, viszket. A pasim megfelelően tiszta. Fogamzásgátlót szedek (a teherbeesés veszélye jóval kisebb mint óvszerrel védekezve). Tehát se terhesség, se bacik miatt nem aggódok (monogám kapcsolatban nemi bajoktól sem félek). Nálam megöli az intimitást az óvszer, egyszerűen úgy érzem magam vele, mint egy rossz lotyó. Ennyiből más érzés, és számomra ezért nem élvezhető óvszerrel a szex.

Ha valaki nem allergiás, és természetesnek veszi az óvszert, annak ugyanolyan élvezetes a szex óvszer nélkül vagy egy ultravékony óvszerrel, ellenvéleményt még nem igazán hallottam a barátnőimtől, barátaimtól.

2009. jún. 4. 18:09
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Nekem pl. jobb érzés, mert biztonságban tudom magam ! Elég sok bajom volt ott odalent,mert hajlamos vagyok rá, ugyh Így jobban érzem magam.És hozzá teszem , hogy egy 4 éves kapcsolatban vagyok,és a párom is érti az indokomat
2009. jún. 4. 18:22
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
nekem semmi bajom vele! 22L
2009. jún. 4. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem és nem is olyan jó benne, mint nélküle.

Aki meg azt állítja, hogy a bacilusok miatt egészségtelen óvszer nélkül szeretkezni az orvosi eset...

2009. jún. 4. 21:08
 10/12 anonim ***** válasza:
79%

nekem gumifóbiám van.. egyrészt valamennyire szárít is másrészt jobban szeretem a baeáromat érezni magamban úgy ahogy van és nem plsuz egy rétegen keresztül. Harmadrészt meg nagyon idegesítő lenne, ha amikor elmegy nem tudnánk rögtön folytatni hanem gumicsere.... ezért szedek gyógyszert:)

L/18

2009. jún. 4. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!