Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek mennyi időbe telt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mennyi időbe telt, hogy sikerüljön a hüvelyi orgazmus? (lányok)

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 15:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

17:24 .. uhh .. ez fájt ... -.-' .A gyengébbek kedvéért: Nem az volt a kérdés h mikoronként sikerül hanem hogy az első szextől számítva mennyi ideig kellett "várnod" rá...elég valószinű h ha vkinek sikerül akkor nem kell 2 évet várnia a következőig .. na mind1 ..

17:25... mi az h az élőnél ?

2009. jún. 4. 17:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Jah, ebből le is jön, hogy kamu volt!
2009. jún. 4. 17:41
 13/16 A kérdező kommentje:
?
2009. jún. 4. 17:56
 14/16 anonim válasza:
Eddig még nem is tudtam, hogy van különbség. Ezek szerint még nekem sem volt hüvelyi orgazmusom, mert csak magamat kivülről ingerelve, vagy akár anélkül, hogy megérinteném magam tudtam eljutni a csúcsra. Csak egyedül. Pedig már 15 éves házas vagyok.
2009. jún. 4. 19:43
 15/16 anonim válasza:
én másfél éve vagyok a barátommal, 1 éve élünk szexuális életet.. és fél év után pont az egy éves évfordulónkon sikerült előszőr:)
2009. jún. 5. 11:34
 16/16 anonim ***** válasza:
A kamut a kérdező kommentje előtti 2-re értettem!
2009. jún. 5. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!