Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnét tudhatom biztosan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnét tudhatom biztosan, hogy mikor megy el a barátom?

Figyelt kérdés

hamarosan le fogok feküdni a barátommal és ez lesz az első nekem (neki nem), és arra lennék kíváncsi hogy ha óvszerrel csináljuk, akkor hogyan érezhetem vagy miből tudhatom hogy éppen mikor élvez el? és nem akarom kérdezgetni tőle, vagy azt mondani neki hogy szóljon amikor elélvez. de amúgy szoktunk beszélni a szexről, csak ezt nem akarom tőle kérdezgetni közben hogy elment-e meg mikor ment el. egyébként csak puszta kíváncsiságból érdekel a dolog, szóval a tapasztaltaktól kérdezem hogy ezt miből lehet biztosan érezni hogy mikor megy el óvszerben?

köszi

2009. jún. 4. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Abból, hogy pl. nyögdösni meg grimaszolni fog, és leáll, megkönnyebbül :) Óvszer nélkül sem feltétlen érzed, amikor kiereszti a tárat. Én nem érzem
2009. jún. 4. 13:04
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Sperma jön a farkából.
2009. jún. 4. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szóló válasza nem jó, ugyanis a férfi orgazmusának nem velejáró feltétele az ondó távozása. Bizonyos férfiak képesek a "magtalan orgazmusra", akár egymás után többször is, egészen a "tár kiürítéséig." Csak meg kell tanulni...

Amúgy onnan tudod, hogy elélvezett, hogy "elengedi magát". Az addigi ütem megszűnik, az izmok engednek, a barátod "kifekszik" :)

2009. jún. 4. 13:16
 4/9 A kérdező kommentje:

jó, erre persze gondoltam hogy nyögdösni fog meg ilyenek de ott van az is, hogy nem mindenki ad ki hangokat szex közben, meg olvastam olyat is itt is pl, hogy valaki egyáltalán nem. vagy van aki meg nem csak akkor amikor elélvez, hanem már előtte is nyögdös. szóval vmi olyan biztos dologra voltam kíváncsi ami mindenkinél van orgazmuskor és biztos észre lehet venni. egyébként köszi a választ.

hát hogy sperma jön a farkából ezt aztán 'remekül' látom épp miközben szexelünk. vicces.

2009. jún. 4. 13:16
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi a 3. válaszolónak is.
2009. jún. 4. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

a 3. válaszoló nagyon érti a témát. :) az utsó mondatán meg 5 percig vigyorogtam. :)

én össze szoktam rádulni kicsit... és nyögök. szal nem hiszem hogy ne vennéd észre... ezt nem lehet faarcal és teljes kussban csinálni. :)

minden jót

2009. jún. 4. 13:24
 7/9 anonim válasza:
100%
Amikor elélvez abba fogja hagyni de amikor kiveszi a farkát rá is nézhetsz és látni fogod hogy benne van a gumiban
2009. jún. 4. 13:30
 8/9 anonim válasza:
100%
elengedi magát, megáll az aktusban stb..
2009. jún. 4. 13:46
 9/9 anonim ***** válasza:

az ondó távozásakor mindenképp (najó. ajánlatos. nagyon.) gumit kell cserélni.

a többit a fantáziádra bízom, remélve h az elég szegényesnek bizonyul a célhoz. ;)

2009. jún. 5. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!