Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha pasimmal úgy szexelünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pasimmal úgy szexelünk hogy a lábaim a magasban, csípőm felemelve, rövid idő után kénytelen vagyok megállítani, erős pisilési inger jön rám. Vajon miez? Előtte nem kell pisilnem. Szeretném folytatni de félek hogy bepisilek. Tapasztalat? Tipp?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg ingerli a G-pontod, vagy az U-pontod. mindkettő ingerlése pisilési ingerrel jár. nekem is szokott lenni.
2009. jún. 3. 19:27
 2/11 A kérdező kommentje:
és ha folytatjuk mi történik? nem fogok bepisilni?
2009. jún. 3. 19:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha folytatjátok, lesz egy hatalmas orgazmusod. De bepisilni nem fogsz.
2009. jún. 3. 19:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy megkérdezem, de ez melyik póz? :D (Nevét, vagy egy képet nagyon megköszönnék :D:D )

Amúgy tudomásom szerint ilyenkor nem tudsz bepisilni.

2009. jún. 3. 19:37
 5/11 A kérdező kommentje:
pl ágy szélén fekszik a lány,lábak a magasban, csípő alatt egy párna.pasi az ágy előtt áll és belé hatol... kb
2009. jún. 3. 19:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó magas lehet az az ágy.:D
2009. jún. 3. 19:45
 7/11 A kérdező kommentje:
na jó egy kicsit le kell hajolnia... de most nem is ezen van a hangsúly hanem ami a pu..mban zajlik xD
2009. jún. 3. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

19:45-s vagyok:D

Nem hiszem,hogy bepisilnál be de az érzés miatt nem tudnád élvezni.Mindig azon járna az agyad közben,hogy pisilnod kell és akaratodon kívül is arra koncentrálnál,hogy hogy visszatartsd.Szerintem válasszatok egy olyan pózt ami neked is kényelmes.

2009. jún. 3. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

Pisilj előtte!

Már legalább negyedszer írjuk meg...

Ha így is rádjön, akkor tudhatod, hogy nem pisilni fogsz.

2009. jún. 3. 20:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

keress rá hogy squirting, olyasféleképp lehetne megfogalmazni hogy női ejakuláció.

nem pisi jön hanem valamiféle átlátszó, édeskés folyadék, elég szép mennyiségben.

tegyetek valamit alátok és próbáld elengedni magad, szerintem fantasztikus élményben lesz részed.

jah, és írd meg a tapasztalatokat ha megcsináltátok:)

2009. jún. 3. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!