Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, h 20évesen még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, h 20évesen még soha nem csókolóztam?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már szűz,több pasival is voltam,de egyikkel se mertem csókolózni,mert ciki volt már 16évesen is,h nem tudok. Most meg már főleg az,mindenkinek azt mondom,h nem szeretek,pedig csak nem tudok. :\'( Mit csináljak?
2009. jún. 3. 16:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

17.39-es párzás:D az bazzXD

am belejösz pár csók után :D focizni se úgy kezdenek el az emberek hogy tudnak:D nemigaz?:D

2009. aug. 17. 13:55
 22/29 anonim válasza:

naa ez a párzós szöveg kicsit durva volt.xD

nyugiii. tök normális dolog, és tudod milyen jó???:)

16éves vagyok és én is nm olyan rég kaptam meg az első csókot, én is azt hittem, hogy milyen gáz lesz majd, bele se mertem gondolni.. de aztán már csak átadtam magam az érzésnek, és most már tök jól megy=). nagyon jó dolog ám!!

ha szexelni mersz, akkor csókolózni is. bár én úgy voltam vele, hogy az első csóktól jobban féltem mint az első szextől:DD. de ezek a dolgok általában spontán jönnek, úgyhogy nincs mitől tartanod;))

2009. aug. 17. 15:29
 23/29 anonim ***** válasza:
mindenki tud csókolózni... mi a barátommal mit bénáztunk össze :) és még mindig egyre jobb :) nemtudom mi az a félelem, a csók a legjobb dolog a világon :) hagyd hogy megcsókoljanak, akkor nem lesz para, max ha úgy érzed hogy "béna"vagy, a végén mondd hogy "béna vagyok" :P hidd el a pasi nem fog firkálni, gyakorlat teszi a mestert ;)
2009. aug. 17. 15:51
 24/29 anonim ***** válasza:

A csókot nem kell tanulni! :)

Az jön magától. Úgyis megtalálod magadnak azt a partnert, akivel érzed, hogy tökéletes a csók.

Nekem 5 srácból 1 csókolt baromi jól :)

2009. aug. 17. 16:26
 25/29 anonim válasza:

Szex csók nélkül??:O az olyan mint könyv lapok nélkül..

nemis tudom elképzeli. egy csókban bennevan minden.

az a lényeg hogy ne úgy gondolj rá mint valami rossz

dologra,ne úgy h "jajj minél hamarabb legyünk túl rajta"

úgy nemis fog menni. ennek minden pillanatát ki kell

élvezni. mert az egyik legjobb dolog a világon :)

úgyhogy hajrá! sok sikert. én drukkolok :P

2009. aug. 17. 16:55
 26/29 anonim ***** válasza:
nálam szóról-szóra ugyan ez a helyzet annyi különbséggel h 19 vagyok és mondhatni szép:D egyszerűen bennem van az h gáz lesz h ha kiderül mennyire béna vagyok így nem is merek be kezdeni:S
2009. aug. 17. 17:31
 27/29 anonim válasza:
az a ciki, hogy 16 éves korod óta nincs önbizalmad megtenni...mitől félsz? ha emiatt kiröhög, elhagy stb. a barátod nem kár érte...
2009. aug. 17. 18:02
 28/29 Odin777 ***** válasza:
NE VEDD ÉRZELMESEN, ÉS NEM LESZNEK GÁTLÁSAID!
2009. aug. 17. 19:22
 29/29 anonim válasza:

De nem értem..ha úgy gondolod,hogy azért nem csinálod,mert gáz lesz,akkor életedben nem fogsz csókolózni,és az a gáz!..tényleg, az a baj,hogy úgy gondolsz rá,hogy "jujj bénavagyok gázlesz" senkisem úgy kezdi el h egyből tud is,mindenki bénázhat. ki tudja,lehet ha megpróbálod elsőre,még jó is leszel ;)

ÖNBIZALOOOOOOOOOM :)

2009. aug. 18. 15:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!