Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, h 20évesen még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, h 20évesen még soha nem csókolóztam?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már szűz,több pasival is voltam,de egyikkel se mertem csókolózni,mert ciki volt már 16évesen is,h nem tudok. Most meg már főleg az,mindenkinek azt mondom,h nem szeretek,pedig csak nem tudok. :\'( Mit csináljak?
2009. jún. 3. 16:30
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
73%

Talán póbáld meg... Nem fáj ám:)

Amúgy igen, gáz!

-ReapeR-23/F

2009. jún. 3. 16:32
 2/29 anonim ***** válasza:
94%
Önmagában nem lenne gáz, csak így hogy már nem vagy szűz... :D
2009. jún. 3. 16:38
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted h nem tudsz? Mindenki tud csókolózni :) És senkinek se tökéletes az első pár csókja ... de utána belejön az ember és ez csak jön magától és majd a párod vezet téged :) ne félj. ha lesz rá alkalom h ott áll veled szemben valaki aki megakar téged csókolni hagyd magad csukd be a szemedet lazulj el és h ha már összeér a szátok és kezdi átdugni a nyelvét onnantól már minden rendben van :) és ez csak egyre jobb lesz
2009. jún. 3. 16:39
 4/29 A kérdező kommentje:
Á,képtelen vagyok rá. Jobban félek tőle,mint az 1.szextől féltem. Már azon gondolkoztam,h keresek vmi idegen pasit,aki megtanít...
2009. jún. 3. 16:44
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Mért félsz ennyire tőle? :O
2009. jún. 3. 16:45
 6/29 anonim ***** válasza:
96%

micsoda???????????????????, szex volt de csók nem????? akkor az milyen szex volt??? essünk át a tűzkeresztségen de minél gyorsabban-szex??? egy bensőséges, meghitt, izgató szexnek a csók alaptartozéka!!!!

20/L

2009. jún. 3. 16:47
 7/29 A kérdező kommentje:
Mert ki fognak röhögni,h milyen béna vagyok! Mégiscsak 20éves vagyok. :(
2009. jún. 3. 16:48
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
dehogy fognak. sőt ha most nem kezded el tényleg gáz lesz. és most még béna se lennél- ha már szexeltél akkor a csókolózással nem lesz semmi baj-csak nyugi :) nem fognak kiröhögni és béna se leszel ezt nem lehet elrontani nem leszel olyan hu de jó meg ilyenek de emiatt biztos nem fog téged ejteni a pasi v leszidni v kiröhögni :)
2009. jún. 3. 16:59
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Jajjjjjjjjjj dehogy röhögnek ki. Én is féltem tőle, de megoldottuk a barátommal és mit ne mondja a második csók jól sikerült. Túl nagy feneket kerítesz a dolognak. Csak meg kell találni a másik fél száját aztán menni fog a dolog.
2009. jún. 3. 17:02
 10/29 anonim ***** válasza:
94%
hát erre kiváncsi lennék hogyan szexel már úgy 2 ember hogy egyáltalán nem csókolják meg egymást. O_o ez nem inkább csak ilyen 'párzás' volt mint ahogy az állatok csinálják? XD
2009. jún. 3. 17:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!