Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek volt már hármas szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt már hármas szex élménye?

Figyelt kérdés

Ez a lehető legintimebb téma, amit itt fel lehet tenni. De ugye durva megjegyzések nélkül és kultúráltan is lehet rá válaszolni? Tulajdonképpen az érdekel, hogy - bár név és cím nélkül - az emberek vállalni merik-e ezt.

Elsősorban házaspár-házibarát összeállításra gondolok, és elsősorban a férj(ek) szemszögéből. Ki szokottt lenni a kezdeményező?

Természetesen minden más hasznos hozzászólást is szívesen olvasnék.

2009. jún. 2. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Velem már majdnem történt ilyen eset. Egy szilveszteri buliban elkezdtem smárolni egy csajjal (aki mellesleg osztálytársam volt), de annyit ittunk, hogy ő smárolt még a legjobb haverommal is... aztán lassan már mind a hárman egy közeli szobában voltunk az ágyon. Csak kényeztettük a csajt (simogatás, csókolgatás, ujjazás), de tovább nem mertünk menni... valamennyire szerintem ahhoz már kellett volna egy enyhe biszex hajlam is. Amúgy jó volt a hangulat, rengeteget nevettünk és jól is éreztük magunkat!:D
2009. jún. 2. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Ja, bocsi, lemaradt a kor...

én - 18

lány - 18

haverom - 19

2009. jún. 2. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

mi 4esben csináltuk.Én aznap lettem 18,a srác 22,a másik 28(lány) és a párja 25.

Nekem 3éve van párom,de kipróbáltam.Lányt is szeretnék...bár félek h lezbikus lennék mert vannak ilyen vágyaim lánnyal kapcsiban..De leálltam velük,mert eljegyzsé elött állok... :$ :)

L /18

2009. jún. 2. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Eljegyzés*
2009. jún. 2. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Mit értesz négyes alatt? Párcserés szex volt vagy ki-ki a párjával a másik pár előtt? Esetleg négyen összegabalyodva?
2009. jún. 2. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
L 18-nak.Én a helyedben meggondolnám az eljegyzést és az esküvőt,amíg nem tisztátod magadban,hogy kihez is vonzódsz.Komoly problémáid lehetnek a házasságodban,ha mégis a saját nemed fog érdekelni.
2009. jún. 2. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

L/18 vagyok.

ki-ki a saját párjával másik pár előtt...Ez is 4esnek számít.:) ;)

Voltam már lánnyal,izgatja is a fantáziám de mocskosnak érzem magam utána,épp ezért tudom,hogy az ellenkező nem a nekem jó.Mint egy normális emberben is.De mégis..remélem ezek már csak fantáziálgatások..A párom tud róla,hogy ..voltam lánnyal.éés egyszer megmondtam neki,hogy úgy érzem lányokhoz vonzódom..Mondanom sem kellett,hogy sírva fakadt és nem érezte magát Jónak..Majdnem szétmentünk emiatt..Hát meg is értem őt..A legjobb barátja és az én legjobb bnőm is tudja h elmondtam neki,mind2en hülyének tartottak...Jogosan..

2009. jún. 2. 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk, határeset. A párcserés azért vagyányabb dolog lehet, mert a hármas szexben is az a lényeg, hogy a megszokot párhoz egy új tag csatlakozik.
2009. jún. 2. 21:58
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
Én próbáltam többször is, két lány és egy fiú felállásban, vagy négyesben (2 fiú - 2 lány) illetve én és három fiú. De én úgy gondolom, nem volt rossz, de van egy tanulsága, csak azokkal jó az ilyesmi, akik beleadnak mindent, tehát nem csak a saját kielégülésükre csinálják. Mert úgy az igazi. És hát amit adsz, azt szeretnéd is visszakapni, ez sajnos nem mindig volt így. És akkor igazán jó még, ha keveredés van, mindenki mindenkivel azt tesz, ami neki és a másikaknak jó, tehát tabuk nélkül. Persze előzetesen meg kell mindent beszélni.
2009. jún. 3. 13:07
 10/10 anonim ***** válasza:
63%

Nekem!

Éppen a házaspár-jóbarát felállásban.

- Voltam úgyis, hogy csatlakoztam egy házapárhoz. Ott a férj volt a kezdeményező. A feleség számára annyi "könnyebség volt", hogy kettőnknek - még lánykorában már volt szexuális kapcsolatunk (Az, akkor buta - nem szexuális - félreértések miatt megszakadt.)

- Volt olyan esetem is, hogy én voltam a férj. Azt a feleségem kezdeményezte.

Részleteket inkább magán e-mail-ben, ha úgy gondolod, mert nem akarom a kedves olvasókat megbotránkoztatni.

Ezt a választ te írtad.

2009. jún. 5. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!