Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt a legperverzebb álmotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legperverzebb álmotok?

Figyelt kérdés
pls írjátok oda, h f/l és h hány évesek vagytok, és voltatok akkor.
2009. jún. 1. 21:30
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
21:01-es vok, még az eszembe jutott hogy 13-14 évesen sokszor álmodtam azt hogy motoron ülök egy sráccal akinek nem láttam az arcát és motorozás közben szexeltünk.
2009. okt. 26. 21:04
 32/35 anonim ***** válasza:

megerőszakolok egy 14 éves fiút

17L

2009. dec. 23. 21:48
 33/35 anonim ***** válasza:
Az, hogy egy hölgyről, aki hoszú ismeretség után sem mutatott hajlandóságot, hogy lefeküdjön velem, kiderült, hogy miért nem. Fütyije van. Meztelenül egymáshoz bújtunk, ekkor megszólalt az órás rádió és felébredtem.
2010. jan. 8. 14:34
 34/35 anonim ***** válasza:
Előző vagyok 24/F
2010. jan. 8. 14:35
 35/35 Janiii01 válasza:

Álmomban az egyik osztálytársam, aki az egyik legjobb csaj, perverz képeket küldött magáról, pl amin teljesen meztelen, vagy olyat ahol másik lánnyal szopnak egy férfit és csaj tiszta g*ci

F/19

2020. ápr. 16. 21:35
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!