Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt a legperverzebb álmotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legperverzebb álmotok?

Figyelt kérdés
pls írjátok oda, h f/l és h hány évesek vagytok, és voltatok akkor.
2009. jún. 1. 21:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Azt álmodtam, hogy a barátom dugta a feleségemet, de csak nem akart elmeni, én pedig álló farokkal ott álltam mögöttük, és bíztatam, hogy siessen, mert az asszonnyal hamarosan indulni kell a repülőtérre.

Az benne az érdekes, hogy a barátom - hármas partiban - tényleg dugta már előttem az asszonyt, és a fiú sem ment el, de akkor nem siettünk a repülőtérre. Amikor az eset történt 25 évesek voltunk, amikor álmodtam 40.

2009. jún. 2. 06:53
 22/35 anonim ***** válasza:

Én egyszer álmomban megerőszakoltam egy hazai ifjú színészt. Ledöntöttem az ágyra, és kikötöztem, aztán rámásztam. Egy idő után bejött a haverja is (aki szíintén színész) és vele is lefeküdtem.

Ja, teszem hozzá: soha nem voltam, és soha nem is leszek fanatikus rajongó. Nem tudom, honnan jött ez az álom. De nagyjából 17 éves lehettem.

Most vagyok 23/l. :D

2009. jún. 2. 12:25
 23/35 anonim ***** válasza:

12:25-ös vagyok. Eszembe jutott még egy, a közelmúltból.

A páromat elégítettem ki orálisan, de a pénisze olyan volt, hogy le lehetett szedni a tetejét, mint egy kupakot, és ha azt elég sokáig izgattam a nyelvemmel, akkor elment. Majdhogynem telepatikusan... Érdekes álmaink vannak, az egyszer biztos.

Különben reagálván a korábbi válaszokra: én is láttam már apámat meztelenül álmomban, és azt hiszem, volt valami szex is, de annyira szerettem volna elfelejteni, hogy tényleg nem emlékszem rá. Nem volt egy kellemes élmény, és örülök, hogy most már csak ennyi maradt meg belőle.

2009. jún. 2. 12:29
 24/35 anonim ***** válasza:
Én egyszer amikor a barátomnál aludtam ..azt álmodtam hogy orálisan kielégítem , de egyszer csak elkezdett nőni neki aztán hegyesedni ,és a végén olyan hegyes volt hogy szurta a torkom aztán azt mondtam neki hogy inkább mennyünk csónakázni ...jó hülyeség volt:):) de remélem nem beszéltem álmomban :P
2009. jún. 2. 17:16
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Én álmomban az alkoholista exapósomnak hagytam magam....

Szegény azóta meghalt már.

Rendszeres álmom, hogy úgy felizgulok, hogy megyek a vibrátorért, aztán felébredek álmomban, és fel vagyok izgulva és...

Ez ilyen álomban álomban álom szokott lenni, miig tényleg fel nem ébredek.

2009. jún. 2. 18:04
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Én meg egyszer azt álmodtam, hogy a legjobb barátom kézzel veri a farkamat, el is élveztetett, és akkorát lőtt, hogy a melletünk sétáló történelemtanárnők szoknyájára ment. Erre felébredtem, és mi történt? Éjszakai magömlésem volt 22 évesen, nős létemre.
2009. jún. 3. 23:07
 27/35 anonim ***** válasza:

lány vagyok és voksán virág ,akit utálok eljött és azt kérte hogy nyaljam ki a szüleim előtt és el is kezdtem aztán haza kellett mennie de lerakott előtte egy műpuncit az asztalra és el akartam hozni onnan hogy nyalogathassam .

most kb hányni tudnék ettől az álomtól nem vagyok LESZBI

2009. aug. 14. 19:47
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
a legjobb baratnommel meztelenul furodtunk 1 rozsaszirmos furdokadban ami egy elszigetelt svajci hegycsucson levo menedekhaz emeleten, a folyoso kellos kozepen volt es az emberek lazan jarkaltak korulottunk, de ez valamiert nem tunt fel csak mikor kiszalltunk. na jo, nem feltetlenul perverz, de furcsa.
2009. aug. 31. 17:38
 29/35 anonim ***** válasza:
Én álmodtam olyat többször is hogy tesómmal feküdtem le,és kisbabáink születtek rögtön aktus után.. :S Azt is álmodtam egyszer h apám megerőszakolt,de az nagyon rossz volt, reggel mikor felébredtem majdnem sírtam
2009. okt. 26. 21:01
 30/35 anonim ***** válasza:
Ja, és 16/L
2009. okt. 26. 21:01
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!