Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáznak találják a fiúk ha egy lány maszturbál?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem hogy társaságban kinyilvánítja, hogy magához nyúl, hanem párkapcsolatban. Mert a fiúk bátran kihangsúlyozzák (akár társaságban is) de a lányok párkapcsolatban se beszélnek róla? Főleg fiúk válaszára lennék kíváncsi de lányokéra is !2009. jún. 1. 18:01
12/16 anonim 

válasza:

szerintem pedig igenis lehet olyan srác, aki elüt az átlagtól, és furán néz, ha egy lány szokott, vagy meglepődik, hogy "még te is?!"
amúgy a többséget izgatja szerintem.
13/16 anonim 

válasza:

dehogy gáz, ahogy az egyik előttem szóló is mondta, az jön le, hogy tüzes vagy, és nem bírod sokáig szex nélkül
21 ffi
14/16 anonim 

válasza:

Istenem egy ien barinő... Hogy magához nyúl?! Miért ne? Egy pasinak lehet, egy csajnak nem? Én imádom mikor a barinőn előttem alakit... Ugyanannyi joga van hozzá. azt meg egyenesem imádom, mikor előttem teszi mendezt.
15/16 anonim 

válasza:

Nem gáz, sőt! Én imádnám ha a barátnőm csinálná. :D
16/16 Fke 

válasza:

maga a maszturbálás ténye izgató
de nagyobb társaságban csak így bedobni... hát nem tudom
én nem szoktam mondani a haveroknak, hogy mikor-hányszor-mire vertem ki. jóóó néha előkerül ilyen téma. de, ha beszélgetnénk valami semleges témárrról és bedobnám ezt kicsit néznénének szerintem
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!