Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáznak találják a fiúk ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáznak találják a fiúk ha egy lány maszturbál?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem hogy társaságban kinyilvánítja, hogy magához nyúl, hanem párkapcsolatban. Mert a fiúk bátran kihangsúlyozzák (akár társaságban is) de a lányok párkapcsolatban se beszélnek róla? Főleg fiúk válaszára lennék kíváncsi de lányokéra is !
2009. jún. 1. 18:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Uhh. Éretlen vagy ha ezt így gondolod.. Mert NEM. Feltételezem h nem vagy több 14nél.. V ha mégis több, akkoris éretlen vagy.
2009. jún. 1. 18:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kifejezetten izgatja a fantáziáját a fiúnak, és nem hinném, hogy negatívan értékelné.
2009. jún. 1. 18:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem, miért találnánk annak?

Sőt... :)

2009. jún. 1. 18:05
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
az en parom pl tök szereti.. ettöl biztos ilyen "tüzesnek" gondol, hogy nem birom szex nelkül, ha nem talalkozunk, es telefonon beszelünk, mindig megkerdezi, hogy na, es punciztal mar :) aztan mindig keri, hogy meseljem el, hogy mit es hogy csinaltam :)
2009. jún. 1. 18:07
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is tetszik nekik, és kíváncsiak rá
2009. jún. 1. 18:07
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Bizony ám, tetszik nekünk fiúknak :)
2009. jún. 1. 18:08
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! Az 1.kommentesenek üzenek : az lehet hogy éretlen vagyok de az biztos hogy te meg egy köcsög !Azért van ez a honlap hogy kérdezzünk nem ? Tényleg köszönöm annak aki normálisan válaszolt !
2009. jún. 1. 18:10
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
neeeeem nagyon izgató tud ám lenni
2009. jún. 1. 18:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem találják a fiúk ezt gáznak. Legalábbis akikkel eddig volt dolgom, inkább érdeklődtek ez iránt a téma iránt.
2009. jún. 1. 18:24
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy lánynak UGYANANNYI joga van masztizni mint egy fiunak... Nincs vele semmi gond ha a lány is magához nyúl...és ahogy a többiek is írták: nagyon izgató tud lenni
2009. jún. 1. 18:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!