Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ez? Elsősorban fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Elsősorban fiúk válaszát várom, de a lányokét is szívesen veszem.

Figyelt kérdés
A pasimmal mindketten 18 évesek vagyunk. Amikor szexre kerül a sor, én hosszasan kényeztetem őt az előjáték során, ő pedig maximum két percig, majd "nem bírom tovább" felkiáltássaé elkezdi húzni a gumit. Egyébként nem zavar olyan borzasztóan, mert hamar felizgulok már azzal is, ha őt izgatom, de mégis fura ez. Egyébként a szexet sokáig bírja és ki tud elégíteni, ez az egyetlen probléma vele...
2009. jún. 1. 15:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért van, mert ő annyira nem élvezi a te izgatásodat, de már nagyon fel van izgulva és nem akarja türtőztetni magát. Próbáljátok meg, hogy előbb ő izgasson téged.
2009. jún. 1. 16:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Először a párod kényeztessen téged,majd miután felizgultál,kényezted te őt.Mert ha te kezded,akkor valószínű nagyon felizgul,és már alig bír magával.Amúgy meg beszéld ezt meg vele,mert csak ő tud rá pontos választat adni,mi csak találgatunk.
2009. jún. 1. 16:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

van egy ötletem!

kezdje ő az izgatásodat! aztán ha felizgultál, vedd át egy kicsit te, majd kérd meg őt egy picit még :)

vagy pedig próbáljátok ki 69 ben, akkor csak nem lesz türelmetlen :P

2009. jún. 1. 16:50
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem igazat mond és egy kicsit zavarban van. Ha a lényeget jól csinálja , akkor inkább hagyjad. Végül úgyis behozza a lemaradást. Nekem bejönne, hogy nem maszatolással akar dicsőséget szerezni. Valszeg idővel oldódik a dolog.
2009. jún. 1. 17:07
 15/17 A kérdező kommentje:
"nem csak maszatolással akar dicsőságet szerezni" :DDDDDDDDDDDD
2009. jún. 1. 17:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp érdemes megbeszélni! Nálunk pont fordítva van, én nő létemre nem szeretem a hosszas előjátékot (nem azért , mert rosszul csinálja, mindig is ilyen voltam) , elmondtam a páromnak, mire ő elmondta, hogy ő viszont meg igényli, hogy többet foglalkozzam vele előtte. Mindketten igazodtunk a másikhoz és tökéletes minden :)

Sztem is rossz lehet a sorrend nálatok. Teljesen felhúzod őt és akkor abszolút hihető és érthető, hogy nem bírja tovább, főleg egy 18 éves sráctól. Foglalkozzon ő előbb veled!

2009. jún. 1. 17:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálunk a párom kezdi a kényeztetésem, mert ő is nagyon hamar felizgul.

Nő vagyok.

2009. jún. 1. 18:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!