Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ez? Elsősorban fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Elsősorban fiúk válaszát várom, de a lányokét is szívesen veszem.

Figyelt kérdés
A pasimmal mindketten 18 évesek vagyunk. Amikor szexre kerül a sor, én hosszasan kényeztetem őt az előjáték során, ő pedig maximum két percig, majd "nem bírom tovább" felkiáltássaé elkezdi húzni a gumit. Egyébként nem zavar olyan borzasztóan, mert hamar felizgulok már azzal is, ha őt izgatom, de mégis fura ez. Egyébként a szexet sokáig bírja és ki tud elégíteni, ez az egyetlen probléma vele...
2009. jún. 1. 15:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
"nem bírom tovább felkiáltással" hát ezen akkorát röhögtem :D amúgy szerintem beszéld meg vele hogy neked is több előjátékra lenne szükséged
2009. jún. 1. 15:37
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
...ilyenkor egyetlen kérdezőnek sem jut eszébe MEGBESZÉLNI ezt a párjával??Ha már valakivel lefekszel, akkor legalább annyira meg kell bíznod benned, hogy ilyen dolgokról beszélni tudjatok.
2009. jún. 1. 15:38
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
beszélj vele...
2009. jún. 1. 15:39
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Miért van ez? Ezt mi nem tudjuk megmondani. Valószínűleg úgy érzi, hogy neked ennyi jár, és jöhet a menet. De ha téged ez zavar (engem rohadtul zavarna), akkor mond meg neki, beszéld meg vele. Üljetek le, vagy amikor szóba kerül a szex (a párom és én köztem gyakori téma), akkor mond meg neki, hogy te szeretnéd, ha több időt szánna rád az előjáték során. Ha szeret, akkor megteszi.
2009. jún. 1. 15:41
 5/17 anonim ***** válasza:
63%

Azért van, mert más a nő és a ffi biológiája.

A ffi hamarabb felizgul és elmegy mint a nő. Ennyi, nem kell ezt túlragozni, hogy figyelem, meg önzés meg mindenféle hülyeség.

2009. jún. 1. 15:45
 6/17 anonim válasza:
95%
Kényeztessétek felváltva egymást,s így elhúzhatjátok az előjátékot,s Te is élvezed a szexet,nem csak résztvevője vagy.De ezt beszéld meg vele,hogy ő is kényeztessen közbem.
2009. jún. 1. 15:48
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem meg csináljátok úgy, hogy először ő kezd el felizgatni, aztán meg te.

Ha meg így nem megy, akkor jöjjön a mindenki számára elkerülhetetlen, és ülj le vele megbeszélni..

2009. jún. 1. 16:05
 8/17 anonim ***** válasza:
70%

15:45

ez nem igaz

2009. jún. 1. 16:21
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Az előjátéknak az a lényege, hogy mindketten felizguljatok nemde?

Ha te 2 perc alatt felizgulsz akkor mi nem stimmel?!

A kielégülés az sex közbeni elfoglaltásg :)

2009. jún. 1. 16:26
 10/17 A kérdező kommentje:

16.26

lehet, hogy igazad van és é ragozom túl az egészet, csak olyan furcsa....mintha nem is törődne azzal, hogy én is felizguljak, csak az én "érdemem" hogy fel vagyok....

2009. jún. 1. 16:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!