Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kezdem úgy érezni, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdem úgy érezni, hogy nem kíván engem a barátnőm, pedig szeretjük egymást nagyon. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Más lassan 2 éve vagyunk együtt és korábban sose volt gond a szexel. Mostanra már a mennyisége lecsökkent heti 1 alkalomra, legrosszabb esetre 2 alkalomra/hét. NAgyon szeretjük egymást a bnőmmel de én nem akarom hogy emiatt menjen galyra a kapcsolatunk, de én már legtöbbször ezen parázok:( HA szexelünk is akkor mindig mind2őnknek szokott lenni orgazmusa, sőőt szinte mindig egyszerre, ami szerintem elég ritka egy párnál. Ha kezdeményezek akkor mindig mondja, hogy most nem akarja mert neki a multkori is annyira jó volt, megy hogy fáradt. Mindig csak hétvégén szoktunk szexelni, és amikor ott van hogy szombat este, egymáshoz bújunk szinte csupaszon, és elkezdem puszilgatni akkor arra sem indul be, ilyenkor azt veszem észre hogy csak akkor van szex amikor ő akarja. Legtöbbször szóval visszautasít és mondja hogy én saját magam ne hergeljem már fel:( Ezt ilyenkor legtöbbször szóvá teszem, hogy mégis mondja el mi a baj meghogy bezséljük meg. Ezután legtöbbször összekapunk:( és ilyenkor én érezzem magam szarul, mert én csak egy kis örömet szerettem volna okozni neki. Ha már egy héten másodjára próbálkozok és amikor a fülébe súgom, hogy ,,nagyon kívánlak kicsim,, akkor csak sóhajt egy nagyot (gondolom gondolja magába hogy jaj már megint) vagy eltereli a szót. Elég régóta szed fogamzásgátlót(yadine) azt is mondtam már neki hogy ha nem kívánja a szexet akkor menjünk el a női dokihoz és majd ír fel más védekezést, de arra sem mondott semmit. De e sajnos kihat az én hangulatomra is ez az egész, mert elég lehangolt vagyok másnap és mingid kérdi másnap hogy miért vagyok ennyire szomorú meg rosszkedvű és csak anynit mondok hogy semmi:( Egyszerűen nem merem neki mondani hogy miért mert félek a követező veszekedéstől. Pedig én nem azt akarom hogy mindennap megállsnélkül szex, csakhogy könnyebben akarja ő is.

Egyébként semmi baj nem lenne a kapcsolatunkkal, mert nagyon szeretjük egymást és én nem fogom most emiatt elhagyni mert szeretem.(mondjuk lehet más pasi beleőrült volna ebbe, de én nem olyan vagyok) Megköszönném, ha valaki leírná mi a véleménye erről a egészről, meg hogy mi lenne a megoldás, mit tegyek, mert már kifogytam az ötletekből. én 19, bnőm 22

2009. jún. 1. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
sztem egy kicsit hagynod kéne ezt a témát vele. ahogy a szövegből nekem lejött,téged nem zavar annyira ha nem olyan sűrűn vagytok együtt,ebből kifolyólag sztem hagyd rá a kezdeményezést,ha ő akarja majd úgyis jelzi. ezenfelül sztem ha egy darabig nem hozod fel ezt a témát és nem kezdeményezel,akkor ő jobban meg fogja kívánni,hisz van az az általános közvélemény,hogy a nőknek mindig az kell ami nincs:)
2009. jún. 1. 12:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Kezdem ezzel: "és ilyenkor én érezzem magam szarul, mert én csak egy kis örömet szerettem volna okozni neki."

Azért legyél őszinte, leginkább magadnak szerettél volna kis örömet szerezni:)

Aztán: ne olyanból indulj ki, hogy legtöbbször együtt mentek el. Ez egy olyan misztikus dolog, amit röhej, de a férfiak értékelnek túl.

Magyarázat a barátnőd viselkedésére: a nagy "csak szexelni akarsz" téma. Főleg ha általában egy behatárolható napon szexeltek. Először is bosszantó a tudat, hogy mondjuk csak szombaton, mert akkor olyan kipipálható feladatnak tűnik. A másik meg, hogy utáljuk a pasikban, hogy nem lehet csak úgy bújni meg simizni, hogy ne szex legyen a vége. A nők azt szeretnék, ha csak a simogatás és kényeztetés miatt is simogatnád és kényeztetnéd, hogy ez is egy külön dolog legyen, ne csak a szex előszobája.

Néha bújj hozzá, babusgasd csak úgy.

2009. jún. 1. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!