Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van itt annyi felelőtlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt annyi felelőtlen tinédzser által feltett kérdés? Tényleg ennyire meggondolatlanok lennének manapság a fiatalok?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és el se tudnék képzelni olyan ostobaságokat, mint amiket itt olvasok! Annyira ritka a normális kérdés... Szinte mindegyik azt kérdezi, hogy nem védekezett és most mit tegyen, hogy ne legyen terhes, a másiknak az a problémája, hogy 1 nap ismeretség utána nem tudta megdönteni a csajt... Már kezdem azt hinni, hogy én nem vagyok "normális", hogy nekem nincsenek ilyen problémáim! :D De viccet félretéve, nem értem, hogy miért akarnak saját maguknak rosszat azzal, hogy folyton deviáns módon viselkednek, tesznek minden társadalmi és erkölcsi normára! :S
2009. máj. 31. 21:33
 1/8 anonim válasza:
80%

Kis mértékben igazad van de a fontosabb dolgokat inkább kérdezzék meg nehogy valami hülyeséget csináljanak

felelőséggel tartozunk a mai fiatalságért .

2009. máj. 31. 21:38
 2/8 A kérdező kommentje:
De most komolyan, jártak ezek iskolába? Mert biológia órán és egyéb "felhomályosítások" alkalmával minden szükséges információt megkapnak! A többi meg majd jön magától! :)
2009. máj. 31. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
ez hülyeség.... te is fiatal vagy még nehogy azt mondt már, hogy mikor te voltál 16 éves nem voltak ilyenek a környezetedbe. Nehogy azt higyétek, hogy ez a mostani probléma a fiataloknál. 10 ével ezzelőtti generációnál is ugyanez volt csak akkor még inkább tabu téma volt nem nyomta folyamatosan ezt a tv. Nem kötötte rá senki a másik orrára és nem voltak ilyen internetes fórumok ahol bárki név nélkül tanácsot kérhet a problémájára. Nekem elég modern nagymamám van vele sokkal több mindent megtudok beszélni mint anyummal és ő is mesélt érdekes történeteket.... mikor a barátnőjét úgy agyon b@szták, hogy nem bírt a saját lábán haza menni stb.
2009. máj. 31. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Nézd, ez szerintem egyénfüggő. 16éves lány vagyok és szűz. A kérdések 90%át én is baromságnak tartom, szerintem is felkészületlenek és felelőtlenek a kortársaim, csak arra kérlek, hogy ne általánosíts, mert hidd el, vanak köztünk érettek is. :)
2009. máj. 31. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Nemtudom, de szerintem felesleges az itt feltett kérdések alapján megítélni a korosztályt. Én 14 éves vagyok, és az ismerősi körömben ezeken a kérdéseken nevetnének, de inkább sajnálkoznának... Szóval. Nemhiszem, hogy ez régebben másképp lett volna, csak akkor nem volt kitől/hol megkérdezniük ezeket a ciki kérdéseket. Itt meg ugye névtelenül lehet, semmi kockázat nincs.
2009. máj. 31. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
hát inkább itt égesse le magát névtelenül mint a védőnő vagy egyébb személyek előtt...
2009. máj. 31. 21:56
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Engem is idegesítenek a kérdések, főleg mivel ez a topic elvileg 18 éven felülieknek szól. Az is dühítő, hogy ahhoz elég nagyok, hogy a rohadt msn-en lógjanak, kisajtolják a szülőkből a 20ezres cipőket, a cigi, meg a pia árát, és alap dolgokat nem tudnak, mert azt már ciki megvitatni a kortársakkal. Felnőttnek érzik magukat, de mégis éretlenebbek
2009. máj. 31. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Mért van itt ennyi olyan kérdés, hogy "Miért van itt ennyi felelőtlen tinédzser által feltett kérdés?"? Én már ezeket is unom. Persze, mi okosak vagyunk, ők meg nem. Válaszolni kell nekik és kész. Vagy ha nincs kedve az embernek válaszolni, nézi a többit. Nem kell folyton ezen lovagolni, hogy a tinik milyen hülyék és mi, felnőttek, milyen okosak vagyunk...
2009. jún. 1. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!