Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én szeretem ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én szeretem ennyire orálisan kényeztetni a párom? Lehet, h jobban élvezem, mint ő. L/18

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 20:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
én is szeretem a barátomat kényeztetni 20/l
2009. jún. 1. 01:12
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem meg a téveszméi elég érdekesek. Attól mert valaki 14-15 évesen él nemi életet, abból mért kell rögtön arra következtetni, hogy egy ribanc? Az fel sem merül benned, hogy párkapcsolatban él, és CSAK azzal az emberrel szeretkezik? És akkor ennyi erővel azokat mért nem ítéled el, akik 20-30 évesen több f*szt fognak, mint kilincset? Miben is más? Ha valaki k*urva, az 14 és 34 évesen is az, aki emg nem, az mért is ne szeretkezhetne a párjával, ha neki ez a jo?

Amúgy nem igazán értem ezt a nagy "elméletet", hogy csak a mai fiatalok ilyen "megromlottak", hogy 14 évesen már szeretkeznek. Mért, régen máshogy volt? 14 évesen az emberek már szültek. Nem azt mondom, hogy ez a jó, csak néha gondolkozni kéne, mielött a "rossz" mai fiatalságot elítéljük.

2009. jún. 1. 12:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát ahhoz képest, hogy én 16 éves vagyok, én is érdekesnek találtam, hogy egy 14 éves itt büszkélkedik azzal, hogy mennyire szeret sz*pni...
2009. jún. 2. 09:36
 14/14 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:05

Pontosan ezt akartam válaszolni, arra a bizonyosra.. Nem tudom hanyas, de utánam írta, hogy szerinte nem ítélkezni akart.. Szóval 12:05ösnek respect.

2009. jún. 2. 16:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!