Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én szeretem ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én szeretem ennyire orálisan kényeztetni a párom? Lehet, h jobban élvezem, mint ő. L/18

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 20:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%

Én is nagyon szeretem csinálni. Nem vagy vele egyedül;)

14/L

2009. máj. 31. 20:17
 2/14 A kérdező kommentje:
Szeretek letérdelni elé és úgy kissé megalázó, de épp ez még kívánatosabbá teszi. Vagy ha fogja a péniszét, miközben csinálom. Van még valamilyen extra tippetek az orális kényeztetéshez?
2009. máj. 31. 20:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ezzel minden lány így van, aki szereti a párját és megteszi neki,hogy orálisan kényezteti:) jó érzéssel tölti el az embert, hogy élvezi a másik azt amit adnak neki, és szerintem ez az ami felnyomja az ember lányában is az adrenalint:) meg persze maga a helyzet is izgató;)

20/L

2009. máj. 31. 20:20
 4/14 anonim ***** válasza:
31%
add meg a számod...nembánod meg;) 17f
2009. máj. 31. 20:24
 5/14 anonim ***** válasza:
71%

hmmmmm, imádom! És a párom szerint nagyon is jól csinálom... :)

L15

2009. máj. 31. 21:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy egyedül :)

Másként nem is érdemes csinálni. Vagy én is perverz vagyok :X Én szeretem azt is, ha a fejemet fogja közben (persze semmi durvaság :)

2009. máj. 31. 21:20
 7/14 anonim ***** válasza:
csak szólok h vannak olyan lányok akik nemcsinálják jól..szóval az 1 dolog h te élvezed..kérdés h a pasi is:)
2009. máj. 31. 21:36
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
Ahogy elnézek pár hozzászólót...14 éves...15 éves...biztos isteniek vagytok..már csak a korotokat is tekintve :-)
2009. máj. 31. 23:06
 9/14 anonim ***** válasza:
52%

Kedves utolsó, szerintem ne kor alapján ítélkezz, főleg úgy, hogy még nem próbáltad egyikőjüket se :P

Amúgy nekem az egészből az orál a kedvencem. Abból is az, amikor én kényeztethetem a párom. Nem is csak azért, mert ő élvezi.. én önmagában élvezem az egészet. Sajnos én térdelni nem tudok előtte, mert túl magas hozzám. De valahogy mindig megoldjuk. Én élek-halok érte.

Ha lehetne, akkor legszívesebben egész nap :$$

2009. máj. 31. 23:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem ítélkezni akart, csak a helyzetre rávilágítani, hogy sok 14-15éves a tanulás helyett több f_szt fogott mint kilincset...és ebből kifolyólag van tele Magyarország összes kórháza abortuszra váró tizenévesekkel, oké, ahhoz már nem csak orál kell, de valahol el kell kezdeni..nézz meg egy statisztikát miben vagyunk "nagy jók" mi magyarok: öngyilkosság, abortusz, válás...ez talán jelent valamit..
2009. máj. 31. 23:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!