Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok! Szeretitek ha a párotok tövg nyomja a puncitokba a farkát?
Figyelt kérdés
Persze ez mérettől is függ, de arra lennék kíváncsi, hogy szeretitek-e ha teljesen kitölti a puncitokat a farka?2012. jan. 29. 22:42
2/14 anonim válasza:
Jól mondod ez mérettől is függ. Szerencsére páromnak pont a legmegfelelőbb a mérete így én szeretem ha tövig nyomja. :) 26/L
3/14 anonim válasza:
Igen, a legjobb érzés.
tartom magamban és nem mozgunk :$
4/14 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok,de az a legjobb ha váltogatja...
5/14 anonim válasza:
Igen, nagyon szeretem!
Meg azt is, amikor tövig bennem van, és én rászorítok a farkára ;)
6/14 anonim válasza:
Szeretem ha teljesen tövig tolják .Főleg ha négykézláb vagyok és hátulról dugnak.Rászorítani én is szoktam közben.A férjemé pont végig ér azzal nincs bajom,de az apósomé hosszabb és vastagabb is.Vele oda kell figyelni,hogy ne fájjon.
7/14 anonim válasza:
Én is szeretem ha tövig bent van,és teljesen kitölt.
8/14 anonim válasza:
Nagyné!
Csak érdeklődés szinten, téged apósod is kezelget? Kedves férjed aki az ő fia ezt hogyan értékeli?
9/14 anonim válasza:
tegnap 23:32
Én is ezt akartam kérdezni.
10/14 anonim válasza:
trololollollollollo...XD
Az ide írt válaszok elhanyagolható része származik húsvér nőktől, úgyhogy ne vedd komolyan Nagynét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!