Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, nagyon vad lenne ha így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nagyon vad lenne ha így csinálnám? Hogy végződne ez?

Figyelt kérdés

mit szólna hozzá egy töllem 2 évvel fiatalabb pasi,aki vadászik rám de azt hiszi engem nem érdekel mert eddig mindig lekoptattam a korkülönbség miatt(naponta beszélgetünk,mindig tesz 1 izgató megjegyzést de úgy csinálok mintha hidegen hagyna),ahhoz ha egyik nap edzése előtt,mivel mindig korábban ott van egyedül,és én is oda járok edzeni a jégpályára,lemennék hozzá és megfognám a kezét bevezetném a lány wcbe nekitámasztanám a falnak és vadul csókolgatnám a száját arcát fülét majd a pólója alatt simogatnám és csókolgatnám a csípőjét ...

aztán szerintetek mi történne?

úgyértem vissza utasítana vagy megilyedne stb :S :)

köszi a válaszokat

2009. máj. 30. 15:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szintén a 15:37-es válaszoló jelentkezik:)

Az öltöző jó,higiénikusabb mint a wc,de ott is lebukhattok,mert ugye simán benyithat más.

De arra vigyázz,hogy most Te ezt elgondolod,de kitudja mit gondolsz majd ott,akkor.És a fiú mit.Mert ez mind szép és jó,de vigyázz ha szüzek akartok maradni,mert lehet,hogy nem tudtok majd ellenállni egymásnak!Éppen ezért szerintem legyen nálad óvszer,szerintem!

Egyébként sok sikert a terv megvalósításához,de tényleg vigyázz,nem lenne szép,ha nem tudtok megállni és baj lesz utána.

2009. máj. 30. 18:06
 12/15 A kérdező kommentje:

szia van saját öltözőm,de kulcsom nincs hozzá azt a portás odaadja ha azt mondom hamarabb jöttem blablabla

amúgy biztos nem lenne behatolás

azt hogy kívánhatnám ha még sose csináltam ráadásul lehet fáj is na azt majd később akivel régóta együtt vagyok és minden rezdülésem ismeri

2009. máj. 30. 18:26
 13/15 A kérdező kommentje:
lehet pont ő lesz az :)
2009. máj. 30. 18:27
 14/15 anonim ***** válasza:
A retyó marha jó dolog!!! Legyen a wc-csésze is olyan! Mindent szedj ki belőle ami kijőn na csá! 12/F
2009. máj. 31. 08:10
 15/15 anonim ***** válasza:
szerinteem elöször ágyon csináljátok vagy legalább kulturáltabb helyen mint a wc
2009. jún. 1. 06:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!