Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, nagyon vad lenne ha így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nagyon vad lenne ha így csinálnám? Hogy végződne ez?

Figyelt kérdés

mit szólna hozzá egy töllem 2 évvel fiatalabb pasi,aki vadászik rám de azt hiszi engem nem érdekel mert eddig mindig lekoptattam a korkülönbség miatt(naponta beszélgetünk,mindig tesz 1 izgató megjegyzést de úgy csinálok mintha hidegen hagyna),ahhoz ha egyik nap edzése előtt,mivel mindig korábban ott van egyedül,és én is oda járok edzeni a jégpályára,lemennék hozzá és megfognám a kezét bevezetném a lány wcbe nekitámasztanám a falnak és vadul csókolgatnám a száját arcát fülét majd a pólója alatt simogatnám és csókolgatnám a csípőjét ...

aztán szerintetek mi történne?

úgyértem vissza utasítana vagy megilyedne stb :S :)

köszi a válaszokat

2009. máj. 30. 15:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Ha tetszel neki biztos nem utasítana vissza.Sőt ott a retyóban a magáévá tenne.Huh de romantikus:P Nem lenne jobb ha randiznátok legalább egyszer?
2009. máj. 30. 15:27
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?(szerintem etőll azért eléggé függ.)

Szerintem nem utasítaná vissza ha 16 felett van, alatta lehet, hogy megijedne.

2009. máj. 30. 15:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem állna ellen,de ne pont a WC-be:S:SAz sztem elég gusztustalan:!
2009. máj. 30. 15:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi én nem fiú vagyok...

De női szemmel a dolog:

-szerintem rossz ötlet odáig jó hogy megfogod a kezét de az wc-s rész már nem...eleve ez hogy egy wc-be...?:O

De ha mindneképp le akarod támadni akkor meg érthetően add tudtára hogy bejön neked,-ha veszi a lapot akkor lépni fog-ha nem akkor bátran smárold le!!!

De ez a nyali-fali ide oda a wc-ben...(badbadbad!!):D

2009. máj. 30. 15:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Sztem inkább figyeld ki,hogy mennyivel hamarabb megy oda,és menj úgy hogy legyen egy kis időtök kettesben,de ne túl sok.Menj oda hozzám,fogd meg a kezét,nézz a szemébe,kezdd el csókolgatni,simogasd.De a wc-be ne menjetek be,az elég undorító,és egy kis idő elteltével kezdj el távolodni,mondd azt,hogy van még egy kis dolgod és menj el.Ezzel még érdeklődőbb lesz;)

Lány vagyok,bocsi,remélem azért nem baj,hogy írttam:D

2009. máj. 30. 15:37
 6/15 A kérdező kommentje:

nembaj köszi :D

ezért kérdeztem meg,mert szerintem is túl vad!!!!!

örülök hogy nem olyan válaszokat kaptam hogy nyugodtan dugjatok mit számít az...

mondjuk az hogy wc errefelé nem a bubiülőkét takarja ,most nem kezdem el részletezni mert az úgy túnne mintha ellenkeznék a szavaitokkal pedig nem ,de tény hogy a tükör előtti hosszú asztal olyan mint a márvány

még 1*köszi és adhattok tippeket hogy milegyen

nem akarok randizni vele egyszerűen csak nagyooon kívánjuk egymást

2009. máj. 30. 15:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
15:37-es vagyok,azért azt gondoltam,hogy nem arra vágytok,hogy a wc ülőke is jelen legyenXD
2009. máj. 30. 15:59
 8/15 A kérdező kommentje:
XD
2009. máj. 30. 16:02
 9/15 A kérdező kommentje:

és egy öltöző?XD

de nem akarom elvenni a szüzességét és még én is az akarok maradni :D

2009. máj. 30. 16:04
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
ha a csípőjét csókolgatod utána biztos arra számítana hogy orálisan is kielégíted, elég nehezen lehetne leállítani szerintem. mindenesetre ezt talán ne wc-ben
2009. máj. 30. 16:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!