Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki hármasban, többesben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki hármasban, többesben szeretkezik, későb szégyelli, megbánja? Szokták azt később szégyelleni vagy megbánni?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy "érintettek" olvassák-e majd a kérdést, mert igazából az Ő válaszuk hiteles. (Természetesen azoké is hasznos, akiknek bevallottak ilyesmit és leírják a tanulságot.)

Barátaim!

Engem kifejezetten a lélektana érdekel. Annak a nyolc-tíz "törzsgárda tagnak" a hozzászólása, akik már lesik az ilyen kérdéseket, csak azért, hogy trágárságot írhassanak, úgysem ad válazta a kérdésre. A téma szuper intimsége és bizarsága ellenére próbáljunk meg kultúráltak maradni. (Meg vagyok győződve ugyanis, hogy akik kilépnek a hagyományos párkapcsolat keretein túlra, nem trágárkodnak, legfeljebb malackodnak.) Előre is köszönöm!

2009. máj. 30. 10:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nem voltam még hármasban, de egy ismerősöm mesélt róla, hogy párszor volt. Vagyis igazából mindig beszámol mindenről (20éves lány, nem kamuzós mellesleg, őszinte velem), igazából nem bánta meg, csak az volt a rossz, mikor: Ő + barátnője + annak a barátja volt. És a pali csak vele foglalkozott, a barátnője meg féltékeny lett emiatt (pedig azt találta ki az egészet). De ezt levonva meg élvezte.

Amúgy az a pali, aki a fentit megteszi (hogy rommá ivott nőt megkefél harmadmagával) annak azért alá rúgnék párszor.

2009. júl. 26. 21:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Nos, mi négyesben estünk túl eme nagy eseményen (2 pár), de főleg mi, lányok kényeztettük egymást, a fiúk nézték...volt cserebere is, de aktus nem. Nem bántam meg, soha senki nem élt ezzel vissza, csak egy élmény volt, ami izgatta mindenki fantáziáját, és mi megvalósítottuk. Nekem kellemes emlék marad.
2009. júl. 26. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:
21:25-ös vagyok. Azért amilyen kommenteket olvastam...úgy látszik, erősen társaság- és környezetfüggő a dolog. Szerencsém volt, ha jól látom...Szörnyű, hogy ilyen dolgok igazán megtörténhetnek :S
2009. júl. 26. 21:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!