Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki hármasban, többesben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki hármasban, többesben szeretkezik, későb szégyelli, megbánja? Szokták azt később szégyelleni vagy megbánni?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy "érintettek" olvassák-e majd a kérdést, mert igazából az Ő válaszuk hiteles. (Természetesen azoké is hasznos, akiknek bevallottak ilyesmit és leírják a tanulságot.)

Barátaim!

Engem kifejezetten a lélektana érdekel. Annak a nyolc-tíz "törzsgárda tagnak" a hozzászólása, akik már lesik az ilyen kérdéseket, csak azért, hogy trágárságot írhassanak, úgysem ad válazta a kérdésre. A téma szuper intimsége és bizarsága ellenére próbáljunk meg kultúráltak maradni. (Meg vagyok győződve ugyanis, hogy akik kilépnek a hagyományos párkapcsolat keretein túlra, nem trágárkodnak, legfeljebb malackodnak.) Előre is köszönöm!

2009. máj. 30. 10:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Hát velem már történt ilyen..sajnos és tényleg megbántam. Igaz nem tiszta tudattal mentem bele, ugyanis mindez egy házibuli keretei között történt..és hát megártott az alkohol eléggé. A barátom találta ki ezt az egészet, hogy vonjuk be egy barátját is. Én sokáig ellenkeztem, de egy részeg embert könnyen ki lehet használni és már csak arra emlékszem igazából, h ajtó kulcsra zárva és bent van még rajtam kívül 3 pasi én meg csak annyit tudtam mondogatni bódult állapotomba, hogy "ne!Ne" de mind hiába..persze félre ne értsetek erőszak nem történt!( de csak a barátom hatolt be odáig nem mentem el h a többi barátja is..másnap a kapcsolatomnak annyi volt..vége lett.pedig amikor már "belementem" úgy gondoltam ezzel majd a kedvébe járok..tévedtem, hülye voltam tapasztalatlan kapcsolati téren ő volt az elsö barátom nem tudtam mi jó és mi rossz egy kapcsolatban. De aki ilyen be bele sodorja a barátnöjét utána a barátnöjére hárítja a felelősséget...azzal jobb is h vége lett! Szégyenlem, bűntudatom van, mocskosnak érzem magam, megbántam! De megtörtént és próbálok túl lépni, de igazából az bánt a legjobban h elvesztettem ezzel azt a vkit akit szerettem...

2009. máj. 30. 10:43
 2/13 A kérdező kommentje:
Ha jól értettem, nemi aktus csak a barátoddal történt, jól lehet, Ő szívesen felajánlott a többieknek is, és ez az egyetlen aktus mások társaságában zajlott le. Ez szomorú eset.
2009. máj. 30. 10:51
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Elnézét, hogy fájó sebet tépek fel, de ha belementél, a többi fiúval végül miért nem valósult meg? Persze így jobb. A közös elhatározáson alapuló többes szexet én sem vetem meg, de az - azokhoz képest - gusztustalan, az erőszak határát súrolja.

Szerintem a kérdező nem ilyen esetekre gondolt. (Az ilyennek ugyanis nincs "lélektana")

2009. máj. 30. 11:06
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
pontatlan voltam, az "az" alatt a Te esetedet értettem.
2009. máj. 30. 11:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, a "közös elhatározáson alapuló többes szex"-re gondoltam, ahogyan a második hozzászóló írta, de legalább szegény kislány is kipanaszkodhatta magát.
2009. máj. 30. 11:13
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
én nem bántam meg
2009. máj. 30. 11:39
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
ja és nem voltam részeg
2009. máj. 30. 11:41
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Én nemcsak a panaszkodást láttam benne, nekem nagyon is hasznos volt az első válasz, az volt a leghasznosabb! Köszönöm, hogy leírtad.
2009. máj. 30. 13:48
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Általában nem szégyellik és nem bánják meg, csak bizonyos társadalmi elvárások miatt illik úgy tenni, és azt mutatni, hogy szégyellik és megbánták.
2009. jún. 11. 21:43
 10/13 anonim ***** válasza:
44%
Én nagyon megbántam és komoly pszichés problémákat is okozott, ugyanis 3 férfi "erőszakolt meg", alkohol és egyéb bódító szerek segítségével. Én is csak a "nem"-ekre emlékszem, meg amikor magamhoz tértem, a szétdúlt ágyra, szobára... Idegösszeropanást kaptam, kórházba kerültem.
2009. júl. 26. 16:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!